4422442255ps Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 V sobotu se bude péci první várka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 v prosinci se urcite v praze pohybovat budu, nevim sice jaky presne vikend ale urcite tam parkrat budu otazka kolik by se nas seslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 A já bych zrovna v neděli mohl možná přivezeme i cukroví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 (editace) Pražský sraz Prosinec 2014 Místo : http://www.mapy.cz/s/7OeQ Termín : 7.12.2014 v 18:00 hod. Hlasování : http://doodle.com/tpwb8bzs55w3afxf Vytvořil jsem hlasovací tabulku, já se bohužel na 100% nezúčastním - budu v práci. Jinak Baumax zavírají jíž ve 20:00 hod !! Editováno: 3. Prosinec 2014, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4422442255ps Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Já davám zatím ano :-) aspon na chvilku pokdu bude cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Uvidím podle počasí v ten den. Zatím jezdím pořád na letním obutí, takže to slíbit nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4422442255ps Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Tak to nevidím slibně , neco mi to do toho vlétlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Uvidím dle účasti ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Bylo něco? Já na to kvůli práci úplně zapomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Řekl bych že ne... Myslím, že teď přes zimu to bude fakt slabý a to není na horách sníh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Přitom zimy byly nadupané,protože nikdo nikde nebyl a nic nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Ja mel volno i cas, ale nikdo nejel, tak jsem se na to taky vyprdnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 ja jsem si udelal privatni sraz jinde vzhledem k ucasti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 (editace) Pražský sraz Leden 2015 Místo : http://www.mapy.cz/s/7OeQ Termín : 4.1.2015 v 18:00 hodin Hlasování : http://doodle.com/rep6k2r2essf3n6e S dovolením jsem vytvořil událost a hlasovací tabulku,tak snad se nás tam pár sejde Editováno: 2. leden 2015, autor: wén@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 hochu, nevim, nevim ....... rad bych dorazil ale nepojedu kdyz tam budete zase ve trech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Jako čas mít budu, spíš jsem nachcípanej jak pes, tak to nechci moc přiživovat :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 ja sem mimo, skladam kuchyni a navic nam prijdou na odecet tepla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Já to vidím až na jaro Teď se nikomu asi nechce mrznout venku. To už nás bude víc příští týden v Krušovicích na "Čaji o páté". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Uviidme, me by třeba pomohl posun na pracovní den 18-19h to bych mohl mnohem casteji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 (editace) Nebo vybrat lepsi garaze :-) Ja treba jezdim na srazy treba do Galerie Harfa, kde nikoho vecer nevyhazujou, je tam svetlo a teplo skoro na triko :-) Editováno: 9. leden 2015, autor: XJOHNNYX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Ja sem klidne pro:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Jo to je taky možnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Nebo vybrat lepsi garaze :-) Ja treba jezdim na srazy treba do Galerie Harfa, kde nikoho vecer nevyhazujou, je tam svetlo a teplo skoro na triko :-) A kolik jsi tam uz srazil chodcu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 duchodci za to nestojej, beru maminky s kocarkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 To si budu pamatovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.