mc2uba Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Nebudou, nedelni sraz je presunut na Zizkov, jako ten Tuning Pruhonice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Fakt? Kam přesně? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Bando nic nepresouvejte a pokud nekde tak podrobne info kde, bo bloudit po Praze se mi nechce kdyz uz pomalu zpracovam i mou drahou polovicku at jede s nama ze si muze zajit do mekace na hanbac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 Ozi: kde presne nevim, ale rekl bych, ze nekde u Kart centra, jak jsou ty motokary, protoze tam maji v sobotu nejakou tuning party. Aspire: neboj se nic, presunuli bysme to do ulice Mezi Vodami, cca 3 minuty autem od puvodniho mista srazu. Ale spis bych to videl, ze se sejdem na benzince a podle poctu mist na parkovani bysme se potom vsichni spolecne presunuli do zminovane ulice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 (editace) Přesouvat nic nebudeme... Ok, diky. Editováno: 5. Červenec 2013, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 (editace) Par mist tu je ale doslova jen par a to jeste rozprostreno po celym parkovisti Ale kdo to stihne je tu O3 Combi Ale social edition bez litych kol a s cernyma zrcatkama a kdo vi co jeste. Editováno: 7. Červenec 2013, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Super srazek a pokec, rad jsem vas zase videl Sice jsem odjel trosku driv, ale za to jsem prijel jako prvni jeste pred pul patou Ad Lukas: cestou zpatky jsem se snazil, jel jsem doslova jak p*ca na spotrebu a pod 5.2l/100km jsem se nedostal, takze bych rekl, ze ti to fakt keca a je nekde problem Pokud ne, tak ses super eko driver Zkus se mrknout jake mas cisla na volnobeh, ten znamy co jsem ti rikal, tak mu to spadlo chvilemi i na 0,3l/hod PS: Fotil nekdo neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 srazek paradni, par fotek urcite bude mit Pawouk a mc2uba jinak jsem rad pokecal a bylo to super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Zdarec borci,nějaké to foto bude za chvíli. Zatím jedna speciálně pro Radiuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 JJ,dobrý to bylo,účast slušná,pokec taky a počasí koneckonců též... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 jinak cestou zpet jsem zkouknu jeste tu garaz, o ktere jsme se bavili a opravdu tam nebylo ani auto je to tady: http://www.mapy.cz/s/7OeQ takze i kluci co jezdi z bolky to budou mit trochu bliz a pres tu prahu po spojce to zase neni o tolik dal a bude to kryte, takze nas nebude trapit pocasi ani misto, co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Ozi ,já v místě problém nevidím,a kdo bude mít hlad tak si místo hambáče koupí 10dkg šroubků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 na hlad to holt neni, ale zase tam aspon budeme mit klidek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Nemám problém. Parkoviště je v podzemí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 nejen podzemi, ale podzemi je prazde - ale je to jen trochu utopene proti terenu, takze na kraji je denni svetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Super, pristi sraz uz bude tam, tohle najdu i ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Poprvé a na chviličku,ale dobrý Příště zase určitě dorazím a víc pokecáme... S tím Baumaxem to bude lepší,víc místa a větší klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Sraz super, počasíčko jak vyšité skvělá účast A zde pár fotek ode mne 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 V těch garážích by se dalo nafotit i lépe, páč tady jak stojíme těsně vedle sebe, tak se toho moc vyfotit nedá v garážích si každý pak může popojet a můžou se nafotit auta hezky, kdo bude chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 jj,tady je to nahuštěné,akorát,že tam nemusí být dostatek světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Bando dik za srazik jsem rad ze jsem vas poznal a vase vozy na zivo. Pawouku dik za fotky jsem rad ze jsem ze jsem i ja jsem se dostal do objektivu ( no spise vozitko ). Ozi diky moc za ty rucicky moooc se mi to libi , sice to ocenim jen ja ,ale moc fajn. P.S.: sice bych rad s vama jeste tam postal a pokecal, ale ta plzen 12% me lakala hooodne moc v prvni den dovolene a taky jsem tam nebyl sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Vzácná návštěva ze vzdálených končin naší vlasti nešla nevyfotit,jen jsi stál poněkud v rožku,utlačen tím stromem a nějak jsem Roomstera neblejsknul zepředu,no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Je je to vubec nevadi roomstra prave dela ten zadek a predek to je fabie II. No ani jsem necekal ze by mel nekdo zajem o roomstra se podivat natoz vyfotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 No proč by ne? Žádný jiný Roomster tam nejezdí. Takže jsi to trochu oživil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.