Popu Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 kdyz budou zdarma, beru jich klidne pet ....... FLASHek neni a nikdy nebude dost ........ takze pokud muzu poprosit OZI:.......... jak to bude s tou cokoladou ? ...... dovalis neco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 I ty jeden loudile. Ale co,já čokoládu také rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Pawouku, vezmi mi taky jednu tu firemní flešku, když jsou grátis, pak mi ji dáš v Krušovicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Krušovice budou dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 a no ju vlastně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 Tak přijeď do Práglu. Třeba na tebe něco zbyde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 (editace) Zapis ~5MB cteni nevim, to si nepamatuju. Vsechno je made-in chajna Tak ja v pondeli nejaky flashky zabavim radejc.. Snad budu mit jeste nejaky vnitrky bez obalu, tzn. kazdej vyfasnete jen ten kovovej bazmek bez hnusnyho obalu na kterym je nazev firmy Editováno: 15. Listopad 2013, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 (editace) no to jsou tedy chudinky,USB 1,0 Editováno: 16. Listopad 2013, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Darovanýmu koni na zuby nekoukej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 jj to je pravda,ja takovychto flashek vyhazel mnoho,kdyz jsem pracoval pro apple tak na jednu zkouzku macka byla jedna flash a jedna karta nemyslel jsem to ve zlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Ozi, to snad i přijedu jestli máš pro mě tu čokoládu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 mazlinaa: no jasne, ze mam, uz se vozi v aute M_ike: flashku beru kolega me ted vylil vodu do baglu a prisel jsem o 7 z 8 flashek, externi disk, notebook, telefon a mp3 prehravac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Ozi, to mi ani neřikej....to musel bejt kýbl vody ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 To je hezký Ale nevím jakej bude dojezd z České Lípy Proč ti leje olega vodu do batohu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 To bych kolegu asi zabil.. :/ V tomhle je fajn Datart / Dell. U obou si muzes zaplatit za blbost a muzes jim donest rozsekanej ntb/cokoliv a dostanes na miste novy. U dellu to odkonce dovezou az k tobe domu/do praceJinak Flashky sou USB 2.0, zas takovej ksunt to neni A maj dokonce i indikacni diodku! Tche! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 no jo ty ajtaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 tak hlavne ,ze je to zdarma ,co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Clint: cca 2,5 litru Mazlinaa: omylem, ale to je asi celkem jedno notas nastesti uz koncil, takze uz mam novej, jinak mam HP a taky mam next business day zaruku, ale pojistit pro nekoho jinyho to nejde Lukason co nadelas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 furt lepší příjít o notas než o auto ale nasere to, tys měl tu XT3 ne? ted sis vzal co... já už 2 rokem mam 2760p s 2 baterkou a zatím funguje a to mě spadl i 1 patrového baráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 mel jsem trilete HP8440p a tedko mam nove HP8470p chodilo paradne akorat baterka sla do nebe po roce, tak jsem poridil novou s vetsi kapacitou a ta uz me zustala doted a drzi paradne. XTcko je doma v poradku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 mě taky odešla přidávná baterka do dock portu za 4k po roce, tak sem koupil další bohužel bez ní bych byl po 3 hodinách K.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 vsak ja vim stane se stavaji se i horsi veci, ale naserete to o to vic ze to je v podstate vsechno komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Fajn, flashky mam pripraveny, takze beda tem co nedorazi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 tak ostatni jich aspon dostanou vic... super, tak ja zkusim najit aspon dve tri cokolady doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.