mc2uba Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Marty: naopak, rádi tě poznáme a přivítáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Nováčci jsou vítáni. Pawouku np jasný, jak jinak. Mike, podrz mi jednu flashku, já ti podrzim čokoládu. ;-) Na místo možná přijedu trochu později, od tří jdu na Alexandrovce, tak nevím kdy to bude končit. Baris, mohl bys kdyžtak vzít flashku s materiálem jak jsme se domlouvali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Kulturní vyžití, jo? Kalinka a spol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Tak tak, vyvezu babičku a podívám se na něco zajímavého. 200 členný sbor jsem ještě nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 jj, nápodobně. Máti na nich byla tuším vloni - narvaná O2 aréna a velký sukces to byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 (editace) tak na tohle by mě nedostal nikdo, ale užívej Editováno: 1. Prosinec 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Dneska nedorazim ležim v posteli s chřipkou...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 kokta, taky te nikdo nenuti pawouk, jj, rodice jsem tam taky loni poslal a bylo to pry super a kdyz se ted naskytla moznost, proc ji nevyuzit... Arlo, skoda, ale tak tohle je duvod k omluve absence, brzo se uzdrav... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Dík Ozi. Jinak počítám s tím jarním RS srazem doufám, že taky pojedeš.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Jj, urcite, akorat bychmom si meli asi zarezervovat ubytko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty Dandis Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Vsichni jste fajn lidi, diky za pokec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Nápodobně, příště přijeď zas. Jinak parádní účast! Akorát ta zima...brrr. Ještě jednou díky za čokoládu a skoro flashku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Pár fotek ode mne 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Super sraz, vcetne navstevy specialni o2 s zarovkama:) Diky za cokoladu a za dalsi nove zname. Pawouku, ja Ti dam skoro flashky! :-D To je jakp sportak.. Zamerne odlehceni v ramci rychlosti 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Sraz super, účast víc než dobrá Díky za čokolády a flashky, obě čokolády a jedna flashka mi byly hned po příjezdu zabaveny to jsem teda dopadl Pro příště by to chtělo ale pánům z ostrahy nahlásit, aby jsme zase neměli návštěvu od pomahačů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 baris: neboj se, myslím, že po dnešní skušenosti na nás znova policajty volat nebudou. Policajtům to nevadilo, byli jsme v klidu, tak není důvod na nás volat benga znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Baris, tak v lednu to hlasis securitakum ty mc2uba: co to je, ja nemam ani fotecku? a kdo to tam byl s tou novou bilou RS? ani jsem se nestihl podivat, skoda, snad priste vsem zucastnenym timto verejne dekuji, ze prijeli a doufam, ze dojedete vsichni i na lednovej srazik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 To je diskriminace - podzemní garáže, jedině, že přijdu pěšky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 treo, to je napul otevreny a zakaz tam nejni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Super dneska,dost lídí a díky za flashku a čokoládu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 na Čerňáku je parkovací dům u Globusu z boku otevřený a stejně tam mají auta LPG i CNG zákaz, někdy vezmu juniora, co má papíry v čistírně a stavíme se. Aspoň nebudu mít na srazu nejslabší auto Krušovice jsou dál jak Lány, tak to chce něco blíž :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dermin95 Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Felda je taky škodovka ! Proč nejsem na fotkách? Srázek povedený s docela hojnou účastí což jsem překvapený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 (editace) Ozi: nějak se ztratila asi :/ dermin: tam bylo moc lidí kolem tebe a pak jsem na to zapoměl Editováno: 1. Prosinec 2013, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dermin95 Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 To dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 treo, jasny, kdykoliv te radi uvidime dermin, to vis, kdyz konecne dojedou i nejaci novacci tak to je super mc2uba: nj, tak kdyztak holt priste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.