dermin95 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 (editace) Hezký sraz jen nějak přeerosváno Akorát můj odjezd byl nějaky hektický Editováno: 5. leden 2014, autor: dermin95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Pitrs2: rozhodne jsem tak rychle jet nemohl, pač olej jsem ohřál až na sjezdu na Čerňák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 dermin95: asi moc koní 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 (editace) dík kluci že jste mi ukázali moje zamlžené světlo doufám že to sem pawouk dá bylo to super!! Editováno: 5. leden 2014, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 taky díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Hezký sraz jen nějak přeerosváno Akorát můj odjezd byl nějaky hektický No to byl odpal, celej Baumax se třásl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 dík kluci že jste mi ukázali moje zamlžené světlo doufám že to sem pawouk dá bylo to super!! Nechceš to spíš k sobě do vlákna? Přece jenom sem majitelé OIII asi moc nechodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Pár fotek ode mne 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 moc pekny fotky - Kubo, mohl bys mi to prosim hodit nekam i v plnem rozliseni? klidne se znackama, je to do osobniho archivu RS bylo akorat vsem moc diky za ucast a doufam, ze se uvidime i priste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 diky za hezkej sraz,rad sem vas poznal a doufam ze brzy zase uvidim.Jinak take rikam moc pekne fotky a take poprosim jestli by to slo nekam hodit? priste si uz vezmu take fotak .Ozi diky moc za ty odkodovani je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Super fotky, sraz RS klubu hadra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 No, s RS to tam bylo tak 50/50 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Zkusim vam to vecer poslat do zprav s odkazem na stazeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dermin95 Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Jen mimochodem před školou mi dnes ten výfuk upadl uplne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 tak to se dalo podle toho zvuku cekat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Aspoň tě to donutilo ho vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Ale jestli chces poradnej sound, tak udelej diru do vlnovce. DTM hadr, jen to bude zrat i maly deti okolo silnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dermin95 Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Skoda ze felda 1.3 mpi nema vlnovce jinak uz je vyměněno a 854 korun to jest parada. A spotreba v praze 5.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 ale uz to nema ten spravnej zvuk:) jinak 854kc to je hezka cena,to ja bych to mel asi na rs jinou cenu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 jenze tobe i kdyz prorezne tak to bude znit porad dobre a porad to pekne pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dermin95 Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Kdybych měl ten zvuk jako u školy, tak novému RSu upadnou světla Nechte toho Vždyt jezdí hezky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 ja proti felde nic nemam, je to zlata kara co vse projede a vsechno prezije, ne jako ty nase - ty umi jen litat rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 presne tak,ja mel 5let favo a nedam na nej dopustit,mel sem tam udelanej motor,100koni a kolikrat se nekdo koukal kdo mu ujizdi:) a nikdy zadnej problem,teda az jednou kdy mi upadl v 170km/h na dalnici upadl ventil a prorazil pist:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 taky bych poprosil o linky na plnou kvalitu docela mne zarazilo, ze RS nema na motoru pravy znak skodovky, ale jen odlitek , maji ho jeste vubec O2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Hele mam dojem, ze ne,musel bych otevrit kapotu a mam to fakt moc spinavy :-D :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.