Trautenberk Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Ta černá OII RS je tady na fóru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Libor: není, je to kamarád Vaška z FB. Docela příjemný klučina, chvilku jsem s ním kecal. Ale pak zmizel, ani nevím kdy a jak každopádně na tom má Thomasony 18" a pružiny fakt pěkné autíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 A pár fotek odemne + video 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Vypadá právě moc pěkně, takový decentní, a ta černá prostě udělá taky dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Libor: jo, to rozhodně v podstatě kola, pružiny, mlhovky do žluta, černá maska a auto je hotové a pecka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 chlapy,kdybych o tom věděl že jste to dali na fuckbook, tak bych vám to ihned rozmluvil. stejnou zkušenost má Míša z Vw clubu, dělali sraz v HK taky na facebook a přijeli tam samý takovýhle lidi, ani se ve finále nebavili a hlavně že si dali lajk na facebooku nebo co se tam dělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Asi tak,jako stejne se s nama nebavili a akorat byl furt rachot z vejfuku a hlasity muziky :-! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoftakCZ Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Ta černá OII RS je tady na fóru? Je to kámoš z práce děláme spolu ve firme v Auto Brejla za hudbu se omlouvam myslel jsem ze to nevadi priste prijedeme tedy jen ti co bordel nedelaji napr.Ta bíla felda ten tam snami vubec nebyl uz aspon vim ze to ma probihat v klidu takze se omlouvam . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Tak koukám, že jste měli veselo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 SolftakCZ: ono bohužel tam se to rozléhá strašně, takže i když přijela jenom ta zelená Fabie bez výfuku, tak to byl strašný randál. Občas jsem se s klukama ani neslyšeli, jaký to byl rambajz Přijet, zaparkovat a klid. Jde hlavně o dobrou dohodu s ostrahou objektu, tohle nás akorát vyžene ven. Ať si jezdí machrovat na Tuning průhonice, ale ne sem Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Nakonec jsem to nedal, protože jsem vstával dnes ve 4:00 a čekala mě cesta na Slovensko. 600 km tam, 600 km zpět. Teď jsem dorazil domů... Ale co tak čtu, tak jsem celkem rád, že jsem se na to vykašlal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Zas tak divoký to nebylo - trochu Dubstepu, nějakej plamen z výfuku, hvízdání gum, řev motoru a čmoud z výfuku a to je tak asi všechno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 To by mi naprosto stačilo... Klid musí být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 no jako za me to bylo teda moc a sralo me to cim dal tim vic smradu jako v hradu a uz sem chtel vytahovat destnik kdy zacne prset z trubek kvuli pozarnimu hlasici to ze sem obcas nekoho neslysel to ma Kuba pravdu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Lukason: ale zas když jsi jel Yetinou, tak v tom dýmu to vypadá hustě, jak svítily ty ledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 jakym dymu ? .... to co sem zrovna jezdil tak tam prijel s tou fabkou ? .... sem to nejak nepostrehnul teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Nevím, jestli zrovna přijel, ale když jsi jel zezadu z garáží, tak jsi projížděl takovým jemným dýmem ono to bylo vidět spíš jen přes ty LEDky, normálně okem si toho člověk nevšiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dermin95 Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Hu co to tady čtu. Já byl na severu tak jsem to nestíhal :/. I tak teď auto pujde na velké léčení Tak aspoň tam přijedu až bude vše hotovo )) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 (editace) koukám, že jste tam měli teda veselo máte to vždy na tom samim místě, koukal jsem, že ze supí bandy tam nikdo nejezdí, tak kdyby to nebyl problém, tak bych zkusil zlomit nějaký pražský supí kolegy, že by jsme zavítali vás taky trochu poznat Editováno: 4. Březen 2014, autor: Doktorone 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 jj, jen dojeďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Tak v dubnu to taky přijezdu trošku proturovat a zasmradit do garáží :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Kamarad byl ted se mnou,ale priste jede taky Supem ;-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 tady z fóra? a jednotkou nebo dvojkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Je tu taky ;-) jednickoveho ma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.