Sarstedt Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 (editace) Zdravím pánové.Mám problém, při jízdě po nerovnostech a nebo když dám víc nahlas hudbu tak mi drnčí okno u řidiče, když je stahnute třeba do pulky okna a když ho chytnu tak to přestane.Může být nějak povolené a da se dotahnout nebo nevíte co by to mohlo být? Dík za každou radu. Editováno: 8. Srpen 2007, autor: Sarstedt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JANBB Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Celkom by ma zaujimalo riesenie zacalo mi drncat okno na spolujazdcovej strane ak bude cez vikend pekne pojde doel tapacir a hadam pridem na to vcom je problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarstedt Vloženo 10. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 No ja sjem tapecir sundal ale na okno jsem se nedostal nebot tam je jeste ten plech ktery je prinytovany, teda aspon to tak vypadalo, takze jsem zase tam kde jsem byl a to u toho ze mi drnci okno a nevim co stim..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Sarstedt napsal: No ja sjem tapecir sundal ale na okno jsem se nedostal nebot tam je jeste ten plech ktery je prinytovany, teda aspon to tak vypadalo, takze jsem zase tam kde jsem byl a to u toho ze mi drnci okno a nevim co stim..... Keď máš ten tapacír dole tak na tom prinitovanom plechu sú hore take velké ,čiierne záslepky vytiahni ich a spusť si okno tak aby si vydel uchytenie okna na sťahovačke. pozri či ti to nedrnčí tam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarstedt Vloženo 16. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 vikino1 napsal: Sarstedt napsal: No ja sjem tapecir sundal ale na okno jsem se nedostal nebot tam je jeste ten plech ktery je prinytovany, teda aspon to tak vypadalo, takze jsem zase tam kde jsem byl a to u toho ze mi drnci okno a nevim co stim..... Keď máš ten tapacír dole tak na tom prinitovanom plechu sú hore take velké ,čiierne záslepky vytiahni ich a spusť si okno tak aby si vydel uchytenie okna na sťahovačke. pozri či ti to nedrnčí tam! Ok zkusim to, dik za radu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 (editace) Na ne octe drncely stahovacky, viz http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=505573 Editováno: 16. Srpen 2007, autor: Milouss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.