Drnci okno - Interiér - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Drnci okno

Sarstedt

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové.Mám problém, při jízdě po nerovnostech a nebo když dám víc nahlas hudbu tak mi drnčí okno u řidiče, když je stahnute třeba do pulky okna a když ho chytnu tak to přestane.Může být nějak povolené a da se dotahnout nebo nevíte co by to mohlo být? Dík za každou radu.

Editováno: , autor: Sarstedt
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sarstedt napsal:
No ja sjem tapecir sundal ale na okno jsem se nedostal nebot tam je jeste ten plech ktery je prinytovany, teda aspon to tak vypadalo, takze jsem zase tam kde jsem byl a to u toho ze mi drnci okno a nevim co stim..... :help:

Keď máš ten tapacír dole tak na tom prinitovanom plechu sú hore take velké ,čiierne záslepky vytiahni ich a spusť si okno tak aby si vydel uchytenie okna na sťahovačke. pozri či ti to nedrnčí tam! :palec2:

Odkaz ke komentáři

vikino1 napsal:
  Sarstedt napsal:
No ja sjem tapecir sundal ale na okno jsem se nedostal nebot tam je jeste ten plech ktery je prinytovany, teda aspon to tak vypadalo, takze jsem zase tam kde jsem byl a to u toho ze mi drnci okno a nevim co stim..... :help:

Keď máš ten tapacír dole tak na tom prinitovanom plechu sú hore take velké ,čiierne záslepky vytiahni ich a spusť si okno tak aby si vydel uchytenie okna na sťahovačke. pozri či ti to nedrnčí tam! :palec2:

Ok zkusim to, dik za radu....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...