Přejít na obsah

repro do octy


Doporučené příspěvky

Poradí mi někdo rozhoduji se mezi reprákama od hertz a to tyto http://www.autoradia...il.aspx?id=3833 a nebo mtx http://www.fancarhif...1048-MTX-RTS652 Které by podle Vás byly lepší volbou ? Zrovna tak dozadu tyto http://www.prohifi.c...hertz-ecx-130-4 nebo tyto http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/40-1-Reproduktory/196-3-koaxialni/5/1034-MTX-T6C502 ? A jinak co by jste doporučily za tlumící materiál b2 nebo spíš vybraflex sp 25? Jinak nemáte někdo zkušenosti s tímto rádiem http://www.autoradia...lpine-cde-111r/ ? Přemýšlím nd ním, ale chtěl bych první slyšet názory na to rádio. Předem dík za vaše odpovědi ;)

Editováno: , autor: OctaviaMartin TDI
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...dobře...takže hlavně rádio...proč jsi si vybral model bezmála 2roky starý.... :rolleyes:

...v podobné ceně jsou už dnes vybavenější modely autorádií....

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/39-1-Autoradia/154-2-autoradia-s-USB-SD-slot/5/1748-JVC-KD-R731BT

...když by jsi chtěl stejně vybavený Alpine...

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/39-1-Autoradia/154-2-autoradia-s-USB-SD-slot/5/1261-Alpine-CDE-130R

...tady záleží co od rádia očekáváš...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...Hertz jsem kdysi taky dělal, ale moc mě nenadchly a i svojí cenou moc nebodují...spíš bych doporučil MTX, ale vše souvisí se vším tzn. jak jejich pevné uchycení tak i tlumení.

Zvuk JVC je bezproblémový a výbava je za ty peníze skoro excelentní.Co mě se hodně líbí, že má 2x USB jak přední tak zadní.Má to i Alpine CDE-123R ale nemá vestavěný BT.Oba mají možnost změny podsvětlení...Alpine zas buduje 3x RCA takže rádio se hodí do náročnější sestavy s vícero zesilovači.Je to opravdu o požadavcích jak na funkčnost tak i na výši investice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jásný takže pro mě asi jasná volba a to je to JVC. Myslel jsem si to už jsem slyšel něco podobného o těch hertz, takže je to taky více méně jasná volba a to ty mtx. Jak v předu počítám s mdf redukcema a vytlumení dveří. Akorát jsem se tu eště ptal mě teď napadá co bude lepší použít jestli tlumení b2 nebo vibaflex sp 25 ? No a zadní repráky nechci právě cpát do plata takže tam to bude beze změny až na to že tam budou repráky od mtx.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No právě stačí trošku větší díra a nějaký lepidla ve spreji co se nepustí do gumi jsou k ničemu. A navíc furt je to kdyby náhodou dobrá deformační zóna ta rezerva. Eště mě napadlo reprák vystředit tak aby šel magnetem dovnitř é rezervy, ale pak je zase nějakej akustickej prosor pro rekprák zřejmě tu tam a nebylo by to ono, ale nevím nevyznám se v tom tak jestli by to tak fungovalo taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravím,

mám radio pioneer mvh-1400ub, měl jsem alpiku 9880r , čórkaři se o ni postarali už bych do dražšího radia nešel. Přední repra už mě odsloužily potřebuju náhradu do 2000 Kč včetně výškáčů, zatím bez zesilovače, později bych ho dokoupil , kdyby byl potřeba. Chci aby šla muzika jen z předu, zadní repra vyhodím a příští rok pořídim SW. Hudby poslouchám : Hip hop R&B, POP příležitostně

Co třeba tyto ?

HELIX BLUE B 62C nebo HERTZ DSK 165.3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...