jirza Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Ahoj všichni, chtěl jsem se zeptat jestli někomu už odešla spojka kompresoru klimatizace. Mám 2 měsíce po záruce a v servisu mi řekli, že musí vyměnit celý kompresor za 13 tis. Kč. Nedá se ta spojka někde repasovat? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Fabie nema elektromagnetickou spojku na klimakompresoru... Mas Octavii nebo myslis neco jineho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirza Vloženo 20. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Takhle my to řekl technik. Ještě říkal že to nejde vyměnit samostatně a že se musí vyměnit celý kompresor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirza Vloženo 20. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Nevím co se rozbilo, ale když jsem půstil klimatizaci tak motor začal mít zvuk jak "diesel" a já mám tříválec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Fabia má kompesor Denos s naklápěcí deskou, je tam možná modulace chladícího výkonu 2% až 100% a nemá elektromagnetickou spojku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 odešla mi zhruuba před měsícem. Klasická spojka tam není, je tam nějaká guma na řemenici která se mi urvala. V servisu mi řekli , že jen vyměnit celý kompresor. Naštěstí tady máme šikovnou firmu , která mi to opravila. Stálo to 3 tis. Je to klima car ve Zlíně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Aha, tak uz je jasno, o co jde... Ta guma opravdu oficialne jako nahradni dil neni, z tohoto duvodu tvrdi servis, ze se musi vymenit cely kompresor. Jak rika anry, sel bych do firmy, ktera se specializuje na opravy klimatizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.