Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

koupil jsem si tady od někoho na foru vystřelovací třítlačítkový klíče, nový, zabalený. No a tak jsem se dnes rozhodl je namontovat, vložku ve dveřích sem si samozřejmě dal sám, abych pak moc neplatil ve škodovce, jen za nakódování a vyjmutí spínačky. ale když mi pak ten týpek řekl že to nejde přehodit, myslel sem že ho namístě zapálím. prej ten klíček podle nějaký etky je na fábii a ne jak sem původně myslel na octavku, a navíc mám v autě prý 2,5generaci komfortního systému a klíčky sou prej už 3. nevíte jestli se dají sehnat někde ty klíče (třeba jen dvoutlačítkový vystřelovací) ale na 100% 2,5generace?

Múj názor, vysřelovací na 2,5 gen jedině asi ze staršího pasata a shánět ho je asi zbytečný je jich málo.Co je to za MR

Pokud chceš vystřelováky tak jedině přestavba na 3 gen a nebo toto a nebo

Pokud ti bude stačit že ti to bude chodit bez dálkáče tak stačí přehodit tyčinky imobilizeru z původního klíče do nového . Ten se dá rozdělat, pokud opatrně odloupneš znáček škoda tak je tam šroubek. Ale jestli toužíš mit dálkač tak to budeš muset překopat na 3 generaci, to znamená knfortku a mozky dveří.

klíč ti klidně nakóduji,ale pokud máš octu pod 08/01 tak ti nepůjde dálka

klíč ti klidně nakóduji,ale pokud máš octu pod 08/01 tak ti nepůjde dálka

Chtěl bych si časem udělat dálkáč, centrál máme, nakódování zvládnu sám, ale jedná se mi o výměnu komfortky. Máme octu facelift (2001) a vubec netuším jaká tam je, ale odhadoval bych že max 2,5 generace.

A co to máš za měsíc???Máš na budkách při otevřených dveřích indikaci autíčka???,

• Autor

tak to vypadá že mám rok výroby 2/01, a kolik by přišlo topředělání na tu 3gen.. říkal že imobilizér už je třetí generace ale to zamikání jen 2,5. a to ukazování toho auta při otevřenejch dveřích nemám

Upraveno od malyhonza

Facelift už by měl snad mít 3g. komfort, ne? To je divné.

Facelift je az od 08/01

Facelift je az od 08/01

Já myslel že od 09/2000, že všechny 2001 už jsou facelift. Fakt nekecám. ;)

Facelift je az od 08/01

:kuk:

mam 11/00 MR01 a je to facelift. :)

Facelift je az od 08/01

Facelift jo, ale nemá 3 gen jen 2,5.

tak to vypadá že mám rok výroby 2/01, a kolik by přišlo topředělání na tu 3gen.. říkal že imobilizér už je třetí generace ale to zamikání jen 2,5. a to ukazování toho auta při otevřenejch dveřích nemám

Počítej tak okolo 7000 -8000 kč + práce, záleží jak se ti zadaří při schánení dílu na přestavbu .

Já to splašil za necelejch 4000kč. :p

Facelift je az od 08/01

Ze bych se splet ? :unsure: - jestli jo taxe omlouvam za dezinformaci

Facelift je az od 08/01

Já myslel že od 09/2000, že všechny 2001 už jsou facelift. Fakt nekecám. ;)

No to ano Ta co vidíš v mém avataru je 01/2001 Je to facelift, ale komfortku má 2,5 generace

• 3 týdny později...

Ja mam octu rv99 mam SLX takže central tam byl a koupil sem si tohle http://www.aukro.cz/item231449591_dalkove_...aci_klice_.html vybroušeni klíče 280kč akorat přehodit tyčinku od imobilizeru z puvodniho klíče a je to!!!nic vic!!samozřejme zapojit přijimač podle navodu....

Upraveno od paul_tdi

Počítej tak okolo 7000 -8000 kč + práce, záleží jak se ti zadaří při schánení dílu na přestavbu .

Já to splašil za necelejch 4000kč. :p

No 1000,- za komfortku a pak 4x600,- za dveřní jednotku. Jo a pak teda někoho, kdo to přepinuje. Budíky by se snad měnit nemusely a indikace otevřených dveří (červeným autíčkem) nemá podle mě žádnou souvislost s generací komfortu. Pouze u 3G se to bere po canu - když je DOT, jinak je tam sólo nataženej drát a ten aktivuje to červený autíčko.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.