Únor 19, 200916 r To už jednou ukázala ne? Aha to byla asi jen studie Upraveno Únor 19, 200916 r od zabiak
Únor 19, 200916 r no oplastovaná fabka nic víc....jinak nějaká cena...jaký motory výbavy.... Na stranke Skody http://new.skoda-auto.com/CZE/news/info/ne...FabiiScout.aspx je popisane co to.
Únor 19, 200916 r Je to v podstate to, čo sa čakalo a v tej béžovej capuccino to vyzerá naozaj dobre. Neviem sa ale zmieriť so zadným nárazníkom, vôbec sa tam nehodí ten šedý plast potiahutý až po zadné svetlá!
Únor 19, 200916 r Je to v podstate to, čo sa čakalo a v tej béžovej capuccino to vyzerá naozaj dobre. Neviem sa ale zmieriť so zadným nárazníkom, vôbec sa tam nehodí ten šedý plast potiahutý až po zadné svetlá! Jo, přesně, souhlasím s Igorem, kterýmě předběhl a napsal to dřiv Na té studii ten zadní nárazník vypadá líp
Únor 19, 200916 r ač se mi modely scout líbily (octavia, roomster), tak fabia mě moc nezaujala - chtělo by to vidět naživo, podle obrázku těžko soudit; moc plastů na můj vkus
Únor 19, 200916 r Škoda toho, že to nebude 4x4.. K čemu plasty, a vyšší světlá výška, když s tím někde zapadnu.. fakt škoda toho pohonu
Únor 19, 200916 r Je hezká a líbí se mi, ostatně jako všechny vozy Škoda Na druhou stranu si myslím, že na tom nemuseli tolik šetřit a mohli ty plasty maličko odlišit od Roomsteru Scout. Pohon dvou kol by mi až tak nevadil, koneckonců na to tady bude Yetík. Tolik můj názor.
Únor 19, 200916 r Bez těch plastů by to bylo docela pěkné auto. Ještě snížit o pár centimetrů a dát černé střešní lišty. Takhle si to hraje na něco co není.... Toť můj názor.
Únor 20, 200916 r ty me zase nasra... s tim zadnim nárazníkem :-( ale co nechat cast laknout a bdue to moc pekny, diky sedymu spodku ta fabka nevypada opticky tak vysoka a hend se na ni da koukat pěkně šedou satin, plasty do šedé grafite, trochu k zemi, moje 18ky a dal bych si říct .. ještě teda do ní 1,4TSI/90kW :-)
Únor 20, 200916 r mne teda chybaju zadne macacie oci, strieborny podnaraznik a astrekovace svetiel Ale hlavne kolesa... BTW:keby sa Skoda tak nepoponahlala, toto som mal prichystane Upraveno Únor 20, 200916 r od Cjoctavian
Únor 20, 200916 r pěkně šedou satin, plasty do šedé grafite, trochu k zemi, moje 18ky a dal bych si říct .. ještě teda do ní 1,4TSI/90kW :-) Na co oplastovanyho zvysenyho scouta, kdyz to pak budes snizovat? To je trochu postup a la Milotec
Únor 20, 200916 r Jak se tady psalo, trochu to oživilo "stojaté vody" nové Fabie, zvýšená cena oproti normálu by měla být minimální, podle mého soudu ...
Únor 20, 200916 r Je to v podstate to, čo sa čakalo a v tej béžovej capuccino to vyzerá naozaj dobre. Neviem sa ale zmieriť so zadným nárazníkom, vôbec sa tam nehodí ten šedý plast potiahutý až po zadné svetlá! Právě že ten zadní nárazník je povedenej, navazuje na liniku bočních lišt a zvedá ji nahoru Jinak ale stále očklivka jako klasická FII.
Únor 20, 200916 r No nevím není to vyloženě ošklivý,ale už je poňěkud přescoutováno,O II 4x4 nebo Rom,budiž to jsou robusní auta,ale F II mi připadá spíš jako Oltcit. Vlastně taky scout.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.