Devils Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Jak parkují frajeři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 toto jsem včera vycvaknul an jednom vrakáči :-) opravdu originální zvedák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 To je děs. A přijde mi ta střecha nějaká propadlá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 jj, aj mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montycek Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Mám tady jedno hustý video, jak 2 krásný corvetty to odpíchnou na semaforech a pak skončí v sobě... naneštěstí se nikomu nic nestalo,ale škoda těch aut.. http://tranda.cz/video/123-nestastna-kolize-2-korvet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Právě naopak - ŠKODA ŽE SE JIM NIC VÍC NESTALO! Přesně takhle to totiž dopadne, když se posadí 2 naprostý debilové co mají roupama houby co dělat za volanty pětilitrů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Nevím jestli to tady je, ale musím přidat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejczek Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 doporučuji vtipné video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Jeden vánoční: Malý cikán píše Ježíškovi. . . Milý Ježíšku, celý rok jsem byl hodný a nezlobil . . . .zarazí se a říká si,že Ježíšek to asi ví a škrtá . . . Začal znovu . . . Milý Ježíšku, celý rok jsem se pilně učil a chodil do školy. . . zarazí se a znovu škrtá . . Potřetí začne . . Milý Ježíšku, celý rok jsem nic neukradl ...chvíle váhání... znovu škrtá a papír trhá. Dochází mu, že vlastně Ježíšek ví všechno, jak celý rok zlobil, kradl a nechodil do školy a že nejspíš od něho dostane asi pěkný houby. Sklopí smutně hlavu a dlouze přemýšlí. Nakonec se sebere a jde do kostela. Když se vrátí, vytáhne z pod bundy sošku Panny Marie, postaví si ji na stůl a začne psát znovu. Milý Ježíšku, chceš-li ještě někdy vidět svou maminku . . . . ., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Sprava agentury TASS: Na sovietsko-cinskych hraniciach napadla skupina cinskych tankov sovietsky kludne orajuci traktor. Ten palbu opatoval a ked znicil vsetky tanky,pohodlne odletel spat na zakladnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 Byli jsme oblečeni a připraveni odejít na Silvestrovskou párty. Rozsvítili jsme noční světlo, zakryli klec s andulkou a vyhnali kočku na dvůr. Zavolali jsme do taxislužby a objednali taxíka. Taxík přijel a my vyšli z domu předními dveřmi. Když jsme vycházeli, kočka, kterou jsme vyhnali na dvůr, proklouzla pod našima nohama zpět do domu. Nechtěli jsme, aby zůstala uvnitř domu, # protože vždy,když je tam sama, snaží se sežrat andulku. Manželka si šla sednout do taxíku, zatímco já jsem se vrátil dovnitř, abych vyhnal kočku z domu. Kočka mi ale vyběhla do patra a já jsem běžel za ní. Manželka, která zatím čekala v taxíku nechtěla, aby taxikář věděl, že dům bude celou noc prázdný. Takže sdělila taxikáři, že se hned vrátím, že jsem jenom šel dát dobrou noc své matce. Po pár minutách jsem si sedl do taxíku vedle manželky. "Lituji že mi to trvalo tak dlouho,' řekl jsem, když jsme se rozjížděli. Ta kráva pitomá se schovávala pod postelí. Musel jsem ji šťouchat ramínkem do zadku, abych ji dostal ven! Snažila se mi utéct, tak jsem ji chytil pod krkem. Pak jsem ji musel zabalit do deky, aby mě ta mrcha nepoškrábala. Povedlo se ale! Odtáhl jsem ji po schodech dolů a vyhodil zpět na dvorek! Doufám, že se zase nevysere do zeleninového záhonu Ticho v taxíku bylo ohlušující... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 Dnes došlo emailem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 (editace) :kol-98: http://www.stream.cz...ama-na-limonadu Editováno: 21. leden 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sssisko Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Kotouče sebevraha .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. leden 2012 Sdílet Vloženo 25. leden 2012 (editace) **Pýtajú sa detí v škole:** - Ako sa voláš? - Peťko. - A čím chceš byť? - Neviem. - A ty sa ako voláš? - Neviem. - A čím chceš byť? - Policajtom. Editováno: 25. leden 2012, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Příjde holčička domů ze školy a pláče. Maminka se ptá: „Proč pláčeš?“ A dcera na to odvětí: „Děti se mi smějí, že jsem šimako.“ „A co to je šimako?“ ptá se maminka. “ ŠÍleně MAlé KOzy.“ Tatínek se začne smát, když vzápětí ho matka okřikne: „Ty se moc nesměj ty, šimaču!“ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 (editace) Dennik blondinky 5. januar A je to, mam vodicak! Konecne mozem soferovat vlastne auto a nemusim pocuvat instruktora: "Tadialto, tam je zakaz vjazdu!", "Idete do protismeru!", "Pozor na tu staru damu! Brzdite! Brzdite!" a podobne. Nerozumiem, ako som to tie dva roky vydrzala! 8. januar Autoskola zorganizovala party na oslavu mojho odchodu. Prisli vsetci instruktori. Jeden mi povedal, ze sa siel za mna pomodlit, druhy mal v ociach slzy a vsetci zhodne tvrdili, ze sa pri tejto prilezitosti opiju. Bolo to velmi prijemne, aj ked si myslim, ze az taka oslava bola trochu prehnana. 12. januar Kupila som si auto. Musela som ho vsak nechat v predajni, aby vymenili zadny naraznik. Pri odchode som totiz namiesto jednotky zaradila spiatocku. To bude tym, ze som uz tyzden nesedela za volantom. 14. januar Konecne mam svoje auto. Bola som taka spokojna pri odchode z parkoviska, ze som sa rozhodla urobit si vylet. Viaceri vodici mali rovnaky napad. Niekolki jazdili za mnou a trubili ako na svadbe. Nechcela som byt neprijemna, tak som sa pripojila k ich hre a spomalila som z 10 na 5 km/h. Vsetkym sa to velmi pacilo a trubili este viac. 22. januar Mam uzasnych susedov. Vyrobili tabulku s velkym napisom: POZOR PRI PARKOVANI!. Bielou farbou vyznaïcili pre mna velky box na statie a zakazali detom hrat sa vonku, ked parkujem. Vsetko preto, aby ma neznervoznovali. Je to naozaj velmi mile ... 31. januar Vsetci soferi na mna vytrubuju a robia rozne gesta. Je to mile, hoci trochu nebezpecne. Raz mi jeden chcel cosi povedat, ale nevedela som najst packu na otvorenie okna. Kym som ju hladala, takmer som do niekoho narazila. Nastastie som sla svojou vyletnou rychlostou 10 km/h. 19. februar Mesto je velmi zle osvetlene. Dnes som po prvykrat sla autom v noci a cely cas som musela mat zapnute dialkove svetla, aby som lepsie videla. Ostatni vodici si mysleli to iste. Ked ma zbadali, tiez si zapli dialkove svetla a trubili. Je to trochu nebezpecne. A trubit takto neskoro by uz nemali, rusia ludi doma. 26. februar Dnes som mala nehodu. Nedarilo sa mi odbocit z kruhoveho objazdu. Bolo na nom totiz vela aut (nechcem prehanat, ale boli tam najmenej styri). Jazdila som stale dookola, drzala som sa stredu. Cakala som na svoju prilezitost, dovtedy, kym ma to neunavila a narazila som do pomnika v strede objazdu. Myslim, ze by mali obmedzit dopravu na kruhovom objazde na jedno auto. 3. marec Prenasleduje ma nestastie. Ked som vychadzala z garaze, pomylila som si pedal plyn s brzdou. Narazila som do prechadzajuceho auta, rozbila som mu cely pravy bok. Auto nahodou soferoval instruktor autoskoly, ktory mi dal vodicak. Dobry clovek, o tom netreba pochybovat. Trvala som na tom, ze je to moja chyba, ale on len velmi slusne opakoval: "Boze, odpust mi! Boze, odpust mi!" Editováno: 26. leden 2012, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stodváca Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 morálně závadný komiks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 http://auto.bazar.sk/4149533-turbina-do-sania-motora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Cjoctavian - to už snad není vtip, ale přímo podvod, ne? Docela by mne zajímalo, kolik blbců už se na tuhle nesmyslnou píčovinu nechalo nachytat - a kolik na tom ten zmetek narejžoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Že bych to nainstaloval a budu mít Octavii biturbo? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 presne toto mi vcera napadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 (editace) Vecer v spalni.Zena si kvapka ocne kvapky,najprv jedno oko,potom druhe oko a potom medzi nohy.Muz jej hovori:To co robis?Ona mu na to:Ta uz tiez dlho nic nevidela. Podnikatel sa pyta syna:Ako sa dari v skole?Vyborne oci!Moj kontrakt s 5.B bol predlzeny o jeden rok. Pocula som,ze vas syn studuje na VS.Co z neho bude az skonci?Obávam sa,ze dochodca. Pride 17 rocna dcera k mame a hovori vylakanym hlasom.Mami som tehotna.Matka na to:Preboha co to do teba voslo? Sekretarka pride rano do roboty a vidi ako z riaditelovej kancelarie vynasaju gauc.To ma byt co?Som prepustena? Editováno: 23. Únor 2012, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.