azriel Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Zatím ne, ale zítra jedeme na výlet do Dubrovníku tak budu koukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 mmmmmmmmm Prošek, už se na neho tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 ŽENA: Leží vedľa mňa, vôbec ma neobjíme. ...Pozerá do stropu. ...Ktovie nad čím rozmýšľa. Sme spolu už dva roky. Príliš dlho na to, aby bol najvyšší čas vymeniť ma. Za mladšiu. Predsa len, za tie dva roky som dosť pribrala. Zamračil sa, to nie je dobré. Myšlienkami je niekde úplne inde. Strácam ho, už so mnou určite nechce mať nič dočinenia... MUŽ: Mucha na strope. Ako to kurva robí, že nespadne? ---------------------------------------------------------------- Česká archeologická skupina v Egyptě objeví dosud neznámou pyramidu. Pečlivě ji vyhrabou, očistí, zdokumentují, a pak přijde ten slavný den, kdy se ji pokusí otevřít a vstoupit dovnitř. Po nějakém úsilí odplombují dveře, otevřou, vstoupí a potkají mumii, která se tím jejich kutěním zřejmě probudila. - Kdo jste a co tu chcete? - My jsme česká archeologická expedice, právě jsme našli tuhle pyramidu - A odkud jste? - Z Evropy, z Česka. - Jo z Česka? A co Helenka Vondráčková, ještě zpívá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 V manželské posteli se odehrává vášnivá scéna, náhle se ozve hlasité zabouchání na domovní dveře. Vyděšená žena křičí: "Ježíšmarjá, to je manžel!" Chlap se vrhá pod postel. Po chvíli ticha vyleze zpod postele, sedá si na její okraj, vzdychne, otírá si pot z čela a říká: "Vidíš, ženo, jak máme oba pocuchaný nervy?!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Manžel navštíví lékaře své manželky. Lékař: "Tak ten test jsme u vaší paní už udělali. Bohužel se nám pár výsledků promíchalo, tak teď nevíme, zda má vaše paní Alzheimerovu chorobu nebo AIDS." "Co mám, proboha, dělat?" ptá se zděšeně manžel. "Nejlepší bude, když odjedete s paní na výlet a necháte ji někde daleko od domova. Pokud najde cestu domů, už bych s ní nespal." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 (editace) tohle se mi dnes podarilo vyfotit v Praze u prasne brany , by me zajimalo jak to dokazali ta fotka neni zadna montaz jen se mi tak divne ulozila na kartu Editováno: 8. Červenec 2013, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 coze ? ....... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 No fakt jeden drzel tycku a ten nad nim se drzel te tycky a levitoval v vzduchu. A jen tak sedeli a ani se nehybali jen vetsinou meli zavrene oci a sem tam je otevreli a semtam hybali prstou u nohou. Taky to nechapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 (editace) Jó borci,v Praze je všechno možné. A nejen v Praze No a vysvětlení zde: http://fyzmatik.pise.cz/1391-levitujici-na-ulici.html Editováno: 8. Červenec 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 viděl jsem na nějakém videu jak to balili, jak má tu ruku nataženou, tak v rukávu je konstrukce od té tyčky až pod prdel a na tom sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Ten vespod musí mít velkou důvěru v tu konstrukci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 myslím že na youtube by se to našlo, když je pakovali měšťáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Jako za to že sedí na konstrukci je vyháněj benga jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Výdělečný nepovolený zábor veřejného prostranství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Chápu takže když budu sedět na zemi a poslouchat Ipod a někdo po mě hodí 20 korun ,tak mě vyženou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 tuto to máte http://zpravy.idnes.cz/levitujici-mladiky-z-centra-prahy-vykazali-straznici-pfn-/domaci.aspx?c=A121002_1835795_praha-zpravy_sfo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 (editace) Chápu takže když budu sedět na zemi a poslouchat Ipod a někdo po mě hodí 20 korun ,tak mě vyženou :D jj,žebrota se netrpí Sakrblé,to video mě nefunguje. Editováno: 8. Červenec 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 ani mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 he finta ale dobra , ale ohlas meli velky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 on tu tycku drzi ale v ruce tudiz mu ta konstrukce musi taky prochazet kolem tela to ze viz. video ma tycku k zemi a ke kolenu tak tam je to jasny i jak to popisujou tam se ta vaha rozlozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Otevřu noviny - BartošováOtevřu Facebook - BartošováOtevřu Televizi - BartošováMám strach otevřít ledničku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Pepíčku, čím byl tvůj dědeček za války?", ptá se paní učitelka. "Elektrikář, prosím." "A jak to víš?" "Protože měl ma helmě dva blesky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.