Ondrero Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Přijde malý Pepíček k mamince a ptá se: „Maminko, kdybych býval při narození vylezl z té druhé dírky, jmenoval bych se Peprdýlek?“ Našla jsem u manžela v telefonu kontakt „Bezplatný sex“.Nevydržela jsem a zavolala tam.Když zazvonil můj vlastní mobil, skoro jsem dostala infarkt. Debil jeden! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 přišel jsem za šéfem, že mám málo peněz, tak jsem mu říkal: „šéfe, chtěl bych přidat“a šéf na to: „tak přidej“ do fabriky přijde nový mladý zaměstnanec po škole, hlásí se u mistra a mistr mu říká: „momentálně pro tebe nemáme nachystané místo, tak zatím vem koště zameť dvůr“mladík na něj udiveně vytřeští oči: „cože? já jsem vysokoškolák, inženýr…“mistr se podrbe na bradě: „aha… tak já půjdu s tebou a ukážu ti, jak se to dělá“ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Hádanka:Proč nemají na Sicílii rádi Svědky Jehovovy?.....No protože tam nemají rádi vůbec žádné svědky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 V sobotu ráno jsem si přivstal, potichu se oblékl, udělal si snídani a pomalu odešel do garáže.Za auto jsem připnul přívěs s člunem a těšil se na krásnou rybařinu.Když jsem však otevřel dveře garáže, zjistil jsem, že venku fouká vítr 90 km/h a je pěkná zima.Pustil jsem si rádio a zjistil jsem, že takové mizerné počasí má být po celý víkend.Šel jsem tedy zpátky do domu, potichu se svlékl a vlezl znovu do postele.Objal jsem svojí ženu zezadu a tichým hlasem jí pošeptal: „Dneska je venku příšerné počasí, skoro mě ofouklo“.Moje žena na to odpověděla: „No a to si představ miláčku, že ten můj blbec v tom počasí odjel na ryby“ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 ... Chlapík: "Super! Vezmu si obě!" ... to je situace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Indiáni zajmou Pražáka, Brňáka a Ostraváka. Přijde náčelník a povídá:- „Máte to špatný, pánové, zabijeme vás a z vašich kůží si naděláme kánoe…ale že jste cizinci, můžete si vybrat jak umřete.“Pražák se zamyslí, řekne si o dvě krabičky rohypnolu, všechny ty prášky sní, usne a tiše umře. Moravák se zamyslí, řekne si o pět litrů slivovice, vypije to na ex, upadne do bezvědomí a umře na selhání jater. Ostravák se zamyslí, řekne si o vidličku a začne se s ní bodat všude, po celém těle… Už je samá díra, krev stříká, Ostravák pomalu vypouští duši, ale z posledních sil se ještě vzchopí, koukne na náčelníka a povídá:- „A máš po kánoi, pičo!“ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 1) Slibovat, že přijde Ježíšek - šíření poplašné zprávy § 357 Trestního zákona (dále jen TZ) - až 2 roky. 2) Když nebudeš poslouchat, nedostaneš nic - vydírání § 175 TZ - 6 měsíců až 4 roky. 3) Když budeš hodný, Ježíšek ti přinese ... - podplácení § 332 TZ - sazba až 2 roky. 4) Lití olova - činnost, která může způsobit újmu na zdraví - §148 TZ - odnětí svobody až na 1 rok. 5) Otevření dopisu pro Ježíška - porušení listovního tajemství - §182 TZ - až 2 roky. 6) Když vydržíš až do večera "nepapat", uvidíš zlaté prasátko - § 207 TZ - zanedbání povinné péče - trestní sazba až 2 roky. A T D Takže bacha !!! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Fap fap fap program https://www.youtube.com/watch?v=leijyKcGyNU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 https://imgur.com/gallery/o7NpWVq 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Jezisek je dobry Doma rikam ze jezisek jsem ja a darky pise dcera na wordu tak nic otvirat nemusim A ten co skladal ten naklad hodil dobre celo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Ten s paleťákem je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Vtip, nebo pravda? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 (editace) Hnus :kol-44: :kol-44: Zdroj: Facebook Editováno: 10. Prosinec 2014, autor: WHITE-CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Ondrero: není to špatné ho*it si umělou rukou, ale jestli dojde k poruše na zařízení a nepůjde to vypnout, tak mu urve pé*o. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Dispečer profesionálního hasičského sboru přijde do místnosti nejvyššípohotovosti, kde hasiči tráví volný čas mezi výjezdy.Rozhlédne se, zastaví se, usměje se a dá si z automatu kávu.Ostatní kolegové se na něj tázavě dívají a on - potom co ji velmi pomaludopil, říká:"Pánové, POMALINKU se zvedejte, hoří finanční úřad!" Zdroj: velká kniha tváří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Víte co je nejsmutnější na škodovce ve které sedí 4 cikáni a která padá z útesu?Že by se jich tam klidně vlezlo 5. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 no my sme sli z koncertu 9 v mojej starej 120-cine, ale to je tak 20 rokov dozadu ked sme boli vsetci mladi krasny a stihli 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 A ožratý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 ako vies? aj teba som viezol? nepamatam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Tak 9 lídí v 120tke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Tak pokud má 17-18letá čudilka nějakejch 40 kilo a 18-19letej galán necelejch 70, tak se to furt s prižmúrením bulev dá - to při poměru 4 kluci a 5 holek bude cca 480 kilo, při poměru 4 holky a 5 kluků jen o 30 kilo víc - to furt pořád šáde zmákne... Kdyby se o to pokusila tatáž kombinace například 40letejch lidí, museli by si na to objednat aspoň VW Caravelle... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Tak tak, a tiez uz nie sme tak ohybny, mnohy by vystupovali s bloknutymi platnickami niekoho by bolo treba aj vytiahnut,mimochodom jedna kamoska lezala na plate pri zadnom skle, viem viem nezodpovednost jak svina ale 18 rocny chalan este moc nerozmysla nad moznymi dosledkami, prezo ked poziciavam synovi auto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 To jsou ta telecí léta-hlavní je ta léta přežít bez úhony! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.