Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Na L-živě už jsem skoro přestal chodit, protože co tam jsou ti "takyajťáci" schopní nablejt za bláboly ohledně elektriky, to je děs běs hrůza utrpení ... Gůůůgla + jsem zrušil, protože se mi na něj furt nasírali nějaký votrapové s nabídkama "přátelství" a Xichtoknihu jsem nikdy neměl, nemám a ani v budoucnu mít nehodlám. Takže zbejvají nějaký ty zpravodajský servery, tady škodovácký fórum, Bastlírna - a moje dvě mailový schránky.

Vloženo

Proč jsem se dnes ráno probudil v nemocnici.....
Když se nám nedávno rozbila sekačka na trávu, manželka mi neustále připomínala, abych ji opravil. 
Ale já jsem byl vždy zaneprázdněný. Na programu bylo: auto, fotbal, internet, rybaření, kamarádi, hospoda... něco, co bylo pro mne vždy mnohem důležitější.
Nakonec přišla s nápadem, ve který doufala, že zabere.
Když jsem přišel včera domů, seděla ve vysoké trávě a stříhala ji malými krejčovskými nůžkami. Tiše jsem ji chvíli pozoroval a pak jsem vešel do domu. Po pár minutách jsem se vrátil a podal jí zubní kartáček.....
"Až skončíš se stříháním, drahá, mohla bys zamést i dvůr?"
Víc už si nepamatuju...

Vloženo

Sebevědomý mladík jdoucí po pláži sám od sebe začne vysvětlovat staršímu občanovi odpočívajícímu na schodech, proč nedokáže starší generace pochopit mladou:

"Vy jste vyrostli v jiném světě, všeobecně vzato, ve velmi primitivním světě", řekl mladík dost nahlas, aby ho všichni okolo slyšeli.
"Mladí lidé dnes vyrůstají s televizí, s tryskáčema, cestováním ve vesmíru, člověkem chodícím po Měsíci. My máme atomovou energii, lodě, mobily, počítače s rychlostí světla... a mnohé další.

Po chvíli ticha starý občan odpověděl takto:

"Máš pravdu, synu. My jsme neměli tyto věci, když jsme byli mladí... tak jsme je vymysleli. No a teď, ty arogantní malé hovado, řekni, co ty děláš pro následující generaci?"

Zazněl obrovský potlesk

Vloženo

Včera jsem zkusil zalichotit jedné slečně na baru. Věta: "Jsi tak žhavá, že kdyby sis dala k obědu kukuřici, k večeři bys srala popcorn," nepadla zrovna na úrodnou zem.

Vloženo

Nikdy nenosím výplatní pásku u sebe.
Kdybych náhodou zemřel při nehodě, lidé by si mohli myslet, že šlo o sebevraždu.

„Jak se daří vaší tchýni v nemocnici?“

„Asi se už brzy vrátí domů.“
„Jak to?“
„Doktor říkal, že se máme připravit na nejhorší.“

Žena se vrací po pěti hodinách z kosmetického salonu a hned ve dveřích volá na manžela: 

„Tak co, drahoušku, jak vypadám?“
„No, aspoň jsi to zkusila…“

Vloženo

Jeden neslusnejsi...:p

Pepíček: Tatínku, jaký je rozdíl mezi kundičkou a píčou?

Tatínek: Pojď sem synu, maminka spí, tak si tady sáhni, to je kundička, ale opatrně, ať tu píču nevzbudíš!

--

Z mobilu

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...