slapnahrabe Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Konfigurátor VW - kola Madrid 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Jeden "investicny" - Oci, chcem ist do mesta, das mi 10 bitcoinov? - Naco ti je 9? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Čekám na zastávce s jedním bezdomovcem.Je trochu drzej, ale zase je doma, takže to chápu. Málokdo z nás si dokáže představit, čím procházejí rodiče dětí zastřelených ve škole. Nejspíš to ale budou katalogy rakví. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Novinář se ptá lidí na ulici, jestli se chovají zdvořile k ženám v autobusu:„A co vy, pane? Jezdíte autobusem?“„Ano, skoro každý den.“„A když nastoupí starší paní, pustíte ji sednout?“„Ne.“„A co když je stará a slabá?“„Ne.“„A nepřipadá vám to nezdvořilé?“„Ne.“„Proč?“„Protože jsem řidič autobusu.“ 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Povídají si dvě sousedky: „Budeme se teď stěhovat do krásného prostředí.“„My také budeme v klidnějším.“„Opravdu? Vy se také stěhujete?“„Ne, my zůstáváme.“ 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 Potkají se 2 v nemocnici a když se vedle sebe na lůžkách probudí, jeden se ptá druhého: "Co se ti stalo?" "No, přišel jsem domů dříve a když jsem se podíval na manželku, byl jsem přesvědčen, že tam má milence. Prošel jsem všechny pokoje, špajz, skříň.. Nic. Tak jsem ze vzteku vzal ledničku a vyhodil jsem ji z okna. Namohl jsem si záda a proto jsem tady. No a co se stalo tobě?" "Já byl v té ledničce " 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Únor 2018 Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Únor 2018 Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 Nevím jestli vtipné, ale je to na škodovce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Únor 2018 Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Přijde chlap na policejní stanici a chce vědět, kde tady mají bonzárnu, že chce udat souseda. Pošlou ho na služebnu a on hned spustí: "Soused má na dvoře složeno 10 metrů dříví."Policajt: "To přeci není trestné!"Bonzák: "Ale on si ho nechal dovézt z Německa!"Policajt: "No, to se teď může přeci taky!"Bonzák: "No, ale on v tom dřevě pašuje drogy!!" Policajt zajásá a ihned začíná organizovat policejní akci. Bonzák odejde a hned volá sousedovi, kterého právě udal. "Tak Josef, objednal jsem ti to sekání dříví. A mám pocit, že to bude ta stejná parta, co ti na jaře zryla zahrádku!" 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Únor 2018 Sdílet Vloženo 24. Únor 2018 Paní jede taxíkem. U cíle zjistí, že nemá na zaplacení. Řidič vztekle zabouchne dveře, šlápne na plyn a odveze ji na louku k lesu. Tam rozprostře plachtu. Ženská začne hořekovat: "Jéžiši, co mi to chcete udělat? Já mám doma tři děti!" Taxikář na to: "A já mám čtyřicet králíků, tak nekecej a trhej! Ale jenom jetel." 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Únor 2018 Sdílet Vloženo 24. Únor 2018 Záhada vyřešena.. Chuck Norris se jenom oholil 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Únor 2018 Sdílet Vloženo 24. Únor 2018 Ženský koloběh života 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 S Tebou mě baví sjezd 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.