Prosinec 16, 200816 r Jak investovat v USA? Po USA koluje email "Retirenment Plan" (Jak se zabezpečit na důchod): Kdybyste před rokem investovali $1000 us dolarů: - do akcií Nortelu, dnes by akcie měly hodnotu $49 - u Enronu by vám z té tisícovky zbylo $16.50 - z akcií WorldCom by zbylo $5.00 - z investice $1000 US do Delta Air Lines dnes dostanete $49 - pokud by jste za tisícovku zakoupili United Airlines, nedostanete zcela NIC. Ale kdybyste před rokem nakoupili za $1000 pivo a vychlastali ho, dnes vrátíte prázdné lahve tak dostanete $214. Investiční rada tedy je: chlastej co můžeš a recykluj!
Prosinec 16, 200816 r Milé BRAVÍčKO, můj Pepa si včera nedal pozor a nastříkal mi semeno do úst. Je možné, abych otěhotněla? Boženka (17let) Milá Boženko, jestliže jsi píča, tak tu ta možnost je. Tvé Bravíčko
Prosinec 16, 200816 r Slováci vyrobí svojí první atomovou bombu a chtějí jí vyzkoušet. Rozhodnou se, že jí shodí na USA. Tak se určitě dozvědí, či byla v pořádku anebo ne. Vystřelí ji, čekají den dva a nic. Tak rychle smontují druhou s cílem Washington. Opět se nic neděje. Zoufalí, že se jim zřejmě nepodařila, tak pošlou třetí a opět na USA. Uběhnou tři dny a pořád se nic neděje. Tak prezident Gasparovic zavolá Bushovi a ptá se ho: "Co je George, proč neodpovídáte?" " you Ivan! Jen počkej až vás najdeme na mapě!"
Prosinec 16, 200816 r Místopředseda Čunek, který pod vlivem alkoholu srazil na přechodu pro chodce 2 cikány, se o přestávce soudního projednávání ptá soudce, jaký může očekávat výsledek. "Soudce mu odpoví": Tak ten, co Vám rozbil hlavou přední sklo, dostane 5 let za vloupání do auta a ten druhý, kterého náraz odhodil 15 metrů, dostane 3 roky za útěk z místa činu !
Prosinec 16, 200816 r Sedí pár v restauraci a žena olízne nůž... Chlap ji dá facku a říká: Bontón, pičo, bontón !!!
Prosinec 17, 200816 r Sedí pár v restauraci a žena olízne nůž... Chlap ji dá facku a říká: Bontón, pičo, bontón !!! , ,
Prosinec 17, 200816 r Sedí cikánka na lavičce, pojídá meloun, má vyhrnutou sukni a má roztažené nohy. Jde kolem policajt a říká jí: "Paní, dejte si ty nohy k sobě, je vám vidět přirození a pohoršujete okolí!" Cikánka na to: "To určitě, a mouchy mi půjdou na meloun!!!"
Prosinec 17, 200816 r drahá, čo by si robila, keby som vyhral v loterii ? -zobrala by som ti polovicu a odišla od teba ! -uhadol som 3 čisla.......tu máš 50 korun a pal do pi.. !
Prosinec 18, 200816 r # # Jistá manažerka, pobývající delší dobu pracovně ve Francii, jednoho dne # # obdrží dopis od svého snoubence, žijícího po tu dobu v jiné zemi: # # "Milovaná, již dlouho jsme se neviděli, naše vzájemné odloučení se # # nedá skrývat a přiznám se, že jsem Ti byl již desetkrát nevěrný. # # Vzhledem k této skutečnosti myslím, že by oboustranně nebylo vhodné, # # abychom dále udržovali náš svazek, který by byl v tuto chvíli spíše už jen # # formální,a proto Tě prosím, aby jsi mi poslala zpět moji fotografii. # # Líbá Robert. # # # # # # Raněná žena tedy požádala všechny své známé, aby jí přinesly # # fotografie mužů, které jí mohou věnovat. Následujícího dne vložila # # padesátsedm fotografí do obálky s dopisem: # # "Milý Roberte, kurva, vůbec si nemůžu vzpomenout, kterej ty to seš, # # vyber z fotografií tu svou a zbylé mi pošli zpátky. S láskou ..."
Prosinec 18, 200816 r Víte že...? • Kočka má v každém uchu 32 svalů. • Jediný pták, který umí létat pozpátku, je kolibřík. • Pštrosi strkají hlavu do písku, protože hledají vodu. • Netopýři vylétávají z jeskyně vždy doleva. • Orel dokáže zabít mladého jelena a ještě s ním i odletět. • Některé ústřice z Karibiku umí lézt na stromy. • Emu a klokani jsou na uniformách australské armády proto, že neumějí couvat. • Kudlanka nábožná je jediný hmyz, který umí otočit hlavu. • Mládě červenky sní denně 4,256 metrů červů. • V knize "O hmyzu" přírodovědce Url N. Lanhama se dozvídáme, že reprodukční cyklus mšice je tak rychlý, že samičky se rodí již těhotné. • Nejstarší akvarijní rybička se dožila 41 let. Jmenovala se Fred. • Pohlaví želvy poznáte podle zvuku, který vydává. Samečci chrochtají a samičky syčí. • Oči některých ptáků váží více než jejich mozky. • Kočičí moč v ultrafialovém světle svítí. • Slon je jediný savec, který neumí skákat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.