Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tu schranku vyberies az ked das dolu sedadlo.

ja sa chcem opytat trosku z ineho sudka.

nie je naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahodcou na foteckach k navodu vidiet aj to co mam vymenit ak sa mi kymaca sedacka?

Vloženo
tu schranku vyberies az ked das dolu sedadlo.

ja sa chcem opytat trosku z ineho sudka.

nie je naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahodcou na foteckach k navodu vidiet aj to co mam vymenit ak sa mi kymaca sedacka?

Tak to jsem si myslel. :( Díky za odpověď. -_-

Vloženo
Dájí se odmonotovat ty krycí plasty bez demontáže sedačky nebo se musí sedačka nejdřív vyndat? A jak se vyndává přihrádka pod sedadlem?

Musíš odmontit sedadla, jinak se nedostaneš ke šroubkům...přihrádka je taky na šroubech B)

Vloženo
Dájí se odmonotovat ty krycí plasty bez demontáže sedačky nebo se musí sedačka nejdřív vyndat? A jak se vyndává přihrádka pod sedadlem?

Musíš odmontit sedadla, jinak se nedostaneš ke šroubkům...přihrádka je taky na šroubech B)

Taky díky. -_- Už mi odpověděl cartmanko ;)

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Akurat som sa s tym serkal.

Ide to dosť nešikovne, ale musíš na rohu nájsť koniec jednej hrany a tam pichnuť tenký skrutkovač a vypačovať ten plast čo vlastne drží ten poťah až do konca a tak dokola. Ostatok je taky isty. Len bacha na odisťovanie operadiel. Po zničení toho tiahla som zistil ako na to.

Treba v tom "zámku" čo zacvakáva sedadlo ku kasni "odhrnúť" ten koberec a tam je to tiahlo vidieť. Všemožne som sa to snažil odcvaknúť ale nakoniec sa mi to podarilo ulomiť (to tiahlo). Ak to povolí, tiahlo vytiahneš von a potom už pôjde vytiahnuť aj to "okolie - sedlo" tiahla.

nevite nekdo jak rozdelat zadni operaky
  • o 4 roky později...
Vloženo

Zdravim,je to trochu OT,ale skusim.Mam sportline sedacky vo Fabii 1.Myslim,ze sedaky a konstrukciu maju podobne ako RS (okrem farby potahov).Jedna blba osoba mi sadla na bocnicu nakriz a prevalila mi molitan (asi sa presekol na tej bocnej vzpere) a potah sa mi zvrasnil.Asi tusim,ze ma caka vymena molitanu,tym padom procedura tu popisana.Hladam niekoho zo zapadneho/stredneho SK kto mi to profesionalne vymeni.Otazka 2,je mozne ten molitan objednat v priamo v skodovke?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...