matysekchp Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Cau kluci....V sobotu se jdu poustet do vymeny lamely u ORS1....Zatim si nejsem moc jistej,jak na to..U par aut jsem uz spojky menil,ale ne u skody.Nepocitam tedy felicii nebo stodvacu. tedy,menil si to nekdo doma sam?Potreboval bych vedet,na co si dat pozor,nebo jestli musi prevodovka cela ven,nebo to pujde jen soupnou do strany....A jestli se da vymenit horem,nebo spodem....Proste par rad se hodi.Dikes.Martin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matysekchp Posted September 23, 2007 Author Share Posted September 23, 2007 Tak uz jsem si tu lamelu vymenil.Dekuji za rady :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ritchie Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Tak uz jsem si tu lamelu vymenil.Dekuji za rady :-) No vidíš jak jsi šikovnej.Teď můžeš zase poradit těm,co se na tebe vyprdly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts