Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jaké máte zkušenosti s prodejcem autodílů na www.skoda-dily.cz ?Mají lákavé ceny, ale ještě jsem si od nich nic neobjednával, tak váhám.

Jaké máte zkušenosti s prodejcem autodílů na www.skoda-dily.cz ?Mají lákavé ceny, ale ještě jsem si od nich nic neobjednával, tak váhám.

Bez problému, je to obchod jednoho místního ex-člena Fabiatika, Noisera. ;)

• Autor

A nevíš kde sídlí?Abych si ty díly nemusel nechat posílat na dobírku.

A nevíš kde sídlí?Abych si ty díly nemusel nechat posílat na dobírku.

To nevim, ale na těch stránkách je na něj spojení, tak se s ním domluv ;)

Bez problému, je to obchod jednoho místního ex-člena Fabiatika, Noisera. ;)

Je z Plzně.

Já u nich bral a vše v pořádku došlo do dvou dnů. Takže u mne maj :palec:

taky spokojenost

Taky musím doporučit. Vše bez problémů.

Taky musím doporučit. Vše bez problémů.

Ja jsem mel dva mensi problemy (spatny dil, ktery nebyl objednan a zretelna odchylka v kvalite pri objednani dvou jinych stejnych dilu), nicmene vse pak vyreseno bez vetsich prodlev a ve vsi slusnosti. Takze taky relativne spokojenej.

Ahoj, pro navstevniky zdejsiho fora mozno nabidnout 5% slevicku + tem stalejsim mozno platby prevodem (levnejsi postovne), staci se ozvat :)

Též musím pochválit, něco málo jsem taky nakupoval, zboží vždy došlo jak mělo,

kvalita OK (až na jednu položku, po dohodě vráceny peníze i s náhradou za poštovné),

prostě fér jednání :palec2:

Ahoj, pro navstevniky zdejsiho fora mozno nabidnout 5% slevicku + tem stalejsim mozno platby prevodem (levnejsi postovne), staci se ozvat :)

To by bylo dobré platit převodem a i ta slevička by byla dobrá.Jinak taky tam nakupuji a vše vždy za jedna :palec2:

Tak se zaregistruj na shopu a posli mi mailem na jakovec@skoda-dily.cz tvuj nick na shopu, nastavim ti slevu a platbu prevodem.

Mira

To by bylo dobré platit převodem a i ta slevička by byla dobrá.Jinak taky tam nakupuji a vše vždy za jedna :palec2:

Tak se zaregistruj na shopu a posli mi mailem na jakovec@skoda-dily.cz tvuj nick na shopu, nastavim ti slevu a platbu prevodem.

Mira

jsem tam už zaregistrovaný dlouho už přes rok.Údaje ti pošlu na ten mail.Díky

Bezproblemu - 100% spokojenost

• 3 roky později...

Já zde také objednával vzpěry na zadní dveře. Mohu tento obchod doporučit.

Tyjo, tak když si teda "oživil" 3 roky starý topic, tak já se taky přidám s doporučením. :palec2:

Já využívám jiný eshop, levnější.

také mohu doporučit :-)

Já využívám jiný eshop, levnější.

Jooo, tak nadhoď a neskrbli :smich:

JJ, já taky. O pár kaček. Kousek od MB :feve:.

Také mám pozitivní zkušenosti.

Lanny

Jooo, tak nadhoď a neskrbli

cc autodily :palec2:

Zdravim, ja jsem od nich taky braval, ale uz neberu, prijde mi neseriozni konkretne u pal. filtru na 1.9 jsem si objednal italskou prvovyrobu (UFI) no a ono to byla obycejna cina, (bratru za 4 kila) coz nelze dopredu nijak zjistit, kdybych to vedel tak vemu nejakej z EU za 250. (proste z principu nechci Cinany podporovat, pokud nemusim).

Myslim, ze by snad nebyl problem uvest "UFI -italska prvovyroba-zeme puvodu Cina, pak by to bylo v poradku, ale tak to rozhodne neni viz odkaz

http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0127401a-filtr-paliva-1-9tdi-octavia-superb.html

Petr

To HanyZ: Díky, vyzkouším! Měj se fajn :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.