Vogast Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 (editace) Kluci cim jste ty LEDky v budicich pajeli, mikropajkou? A s jakym hrotem? Nechtel bych statickou elektrinou ovlivnit okoli. Editováno: 5. Říjen 2007, autor: Vogast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Kluci cim jste ty LEDky v budicich pajeli, mikropajkou? A s jakym hrotem? Nechtel bych statickou elektrinou ovlivnit okoli. Stačí nějaká obyč mikropájka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Kluci cim jste ty LEDky v budicich pajeli, mikropajkou? A s jakym hrotem? Nechtel bych statickou elektrinou ovlivnit okoli. Stačí nějaká obyč mikropájka... ...jen doplnim, ze s regulaci teploty. ( bez regulace je to smrt pro tistaky - zvlaste u maxika ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mori79 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Kluci cim jste ty LEDky v budicich pajeli, mikropajkou? A s jakym hrotem? Nechtel bych statickou elektrinou ovlivnit okoli. Stačí nějaká obyč mikropájka... ...jen doplnim, ze s regulaci teploty. ( bez regulace je to smrt pro tistaky - zvlaste u maxika ) dobry dotaz elektrostatika je svina bez praxe by som sa do budikov nepustal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Kluci cim jste ty LEDky v budicich pajeli, mikropajkou? A s jakym hrotem? Nechtel bych statickou elektrinou ovlivnit okoli. Stačí nějaká obyč mikropájka... ...jen doplnim, ze s regulaci teploty. ( bez regulace je to smrt pro tistaky - zvlaste u maxika ) dobry dotaz elektrostatika je svina bez praxe by som sa do budikov nepustal No taky mám ten pocit, že by se to mělo nechat na někom kdo to umí, protože výsledek bývá ten - někdy svítí, nekdy nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 na odpájkovanie SMD a SMD diód - obrázok 1 Na spätné napájkovanie - obrázok 2 Cín: 1mm Pro's Kit; 0,5mm Cookson Electronics; kalafuna standard :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 jen pro doplnění obr 1. 4500,-Kč obr 2. 1800,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 jen pro doplněníobr 1. 4500,-Kč - mňa monitor LCD prednedavnom obr 2. 1800,-Kč - pred desiatimi rokmi cca 4500SK lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 na odpájkovanie SMD a SMD diód - obrázok 1Na spätné napájkovanie - obrázok 2 Cín: 1mm Pro's Kit; 0,5mm Cookson Electronics; kalafuna standard Obrázek č.2 mám a obrázek č.1 bych si chtěl pořídit za 4500,- to není tak zlý - já měl vyhlídnutej asi za 15000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 (editace) na odpájkovanie SMD a SMD diód - obrázok 1Na spätné napájkovanie - obrázok 2 Cín: 1mm Pro's Kit; 0,5mm Cookson Electronics; kalafuna standard Obrázek č.2 mám a obrázek č.1 bych si chtěl pořídit za 4500,- to není tak zlý - já měl vyhlídnutej asi za 15000,- Tu dvojku mám taky a zatím spokojenost, na těch pár kravinek, co ročně udělám, tak to stačí, já to kupoval ještě za 2200,- PS: nemáš si náhodou užívat návštěvy?? a místo toho tady píšeš na forum Editováno: 24. Říjen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 maxík jsem zatím nedělal, ale jinak asi vše (budíky, climatronic, dvojbarevný tlačítko výhřevu, ..) pomocí obyčejné mikropájky s obyčejným hrotem (150Kč) a obyčejnou odsávačkou (80Kč) s obyčejnou pinzetou Zatím jsem nezničil nic, ale je pravdou, že některý SMD diody jsem už uvařil. Jinak řečeno, myslím, že se dá s opatrností i bez výbavy profesionála. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mori79 Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 maxík jsem zatím nedělal, ale jinak asi vše (budíky, climatronic, dvojbarevný tlačítko výhřevu, ..) pomocí obyčejné mikropájky s obyčejným hrotem (150Kč) a obyčejnou odsávačkou (80Kč) s obyčejnou pinzetou Zatím jsem nezničil nic, ale je pravdou, že některý SMD diody jsem už uvařil. Jinak řečeno, myslím, že se dá s opatrností i bez výbavy profesionála. mozes mat aj vybavu profesionala ale ked si lavy ti to moc nepomoze vsetko je o praxi ak si niekto pride vymenit podsvietenie budikov da sa to stihnut na pockanie ked vsetko ide ako ma tak od prichodu auta az do jeho odchodu som to naposledy stihol za 50 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Taky mam obyc. mikropajku - delal jsem jen dvoje budiky - spise dobrej cit v ruce a presnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mori79 Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Taky mam obyc. mikropajku - delal jsem jen dvoje budiky - spise dobrej cit v ruce a presnostpresne tak ako octavka hovori cit v ruke a trpezlivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Práce chvatná málo platná...že? Mori predpokladám že meníš aj odpory či? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 na odpájkovanie SMD a SMD diód - obrázok 1Na spätné napájkovanie - obrázok 2 Cín: 1mm Pro's Kit; 0,5mm Cookson Electronics; kalafuna standard Obrázek č.2 mám a obrázek č.1 bych si chtěl pořídit za 4500,- to není tak zlý - já měl vyhlídnutej asi za 15000,- Tu dvojku mám taky a zatím spokojenost, na těch pár kravinek, co ročně udělám, tak to stačí, já to kupoval ještě za 2200,- PS: nemáš si náhodou užívat návštěvy?? a místo toho tady píšeš na forum No já si užíval ale někdy člověk musí přijít taky relaxovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mori79 Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Práce chvatná málo platná...že?Mori predpokladám že meníš aj odpory či? suhlasim praca chvatna malo platna ale som ich uz menil tolko ze mi to ide od ruky bez problemov mam v tom prax a SND pajkujem denne v praci a k tym odporom nevidim dovod ich menit davam tam origo diody a maju dobru svietivost ziadne nahrady neviem preco by som mal menit tie diody a robit si pracu navyse ked to je takto dobre nikto sa nestazoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 (editace) No ak myslíš, veď je to vidieť na tvojom avatare, koniec otáčkomeru a začiatok rýchlomeru nie je silnejší?? Prečo? nesvietia rovnako ako ostatok? Editováno: 28. Říjen 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 No ak myslíš, veď je to vidieť na tvojom avatare, koniec otáčkomeru a začiatok rýchlomeru nie je silnejší??Prečo? nesvietia rovnako ako ostatok? Nereste blbosti. Vsimni si, ze Mori treba letuje SND, zatimco ostatni se zahazuji s SMD. Holt nejaka jina technologie:) Resite kraviny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mori79 Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 No ak myslíš, veď je to vidieť na tvojom avatare, koniec otáčkomeru a začiatok rýchlomeru nie je silnejší??Prečo? nesvietia rovnako ako ostatok? ten avatar je foto mojej pristrojovky ktoru som robil ako prvu az potom zom zistil ze to moze byt celkom dobre prilepsenie ak to zacne prerabat nemam zatial za potreby riesit odpory ale asi ma tu k tomu dokopes SND SMD no neni to jedno hlavne ze to svieti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 SND SMD no neni to jedno hlavne ze to svieti Pravdu mas SND je Slovenske Narodne Divadlo a to tiez pekne v noci svieti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mori79 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 SND SMD no neni to jedno hlavne ze to svieti Pravdu mas SND je Slovenske Narodne Divadlo a to tiez pekne v noci svieti. no svieti presne tak pekne ako modre SMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.