Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

caute, na aute nemam zamky (vlozky) vydychla mi total baterka a nejde mi ani otvorit.

nepoznate nejaky trik ako sa dostat dnu, stacilo by mi otvorit prednu kapotu.

len mi nepiste ze musim roz. sklo, ked hej tak ked niekto ma nejake nech ponukne za nejaku citovu cenu dikes

caute, na aute nemam zamky (vlozky) vydychla mi total baterka a nejde mi ani otvorit.

len mi nepiste ze musim roz. sklo, ked hej tak ked niekto ma nejake nech ponukne za nejaku citovu cenu dikes

clovece ty me rozesmivas. nechas si udelat takovy zasah do auta a nemas pojistku vuci vybiti baterie?

Niekde na fore sa tu rozoberalo ako otvorit prednu kapotu niekde zospodu by sa mal dat odhacit zamok bola ktomu aj fotka. AK to najdem hodim link.

:feve:

clovece ty me rozesmivas. nechas si udelat takovy zasah do auta a nemas pojistku vuci vybiti baterie?

a ty máš pojistku proti vybiží baterie? :smich:

S kámošem jsme to u Audi vyřešili konektorem pro možnost připojení externího zdroje. Docela se divím, když někdo udělá takovou věc, jako zaslepení všech zámků, že s něčím podobným (konektorem) nepočítá.

R.

Znám ještě jednu možnost s více variantami:kladivo, cihla, kámen......... -_-:D

myslím si, že ten externí konektor je daleko lepší varianta, osobně bych ho tam dodělal, teda poté, až si tu kapotu otevře.

Auto sa da otvoriť rôznymi spôsobmi a to aj bez poškodenia. Dá sa popri skle do dverí tlačiť háčik a tým zatiahnuť za tiahlo ktorym auto odomkneš. Viem že sa to urobiť dá ale nikdy som to nerobil preto sa radšej obráť na týchto ľudí. Radšej sa riadne povypytuj inych ludi inak skôr poškrabeš sklo ako to otvoríš ja osobne by som sa to snažil robiť nejakým mäkkým medeným drôtom

a ty máš pojistku proti vybiží baterie? :smich:

vis, inteligentnejsi pochopili, ze myslim trebas skryte vyvedeny + pol baterie tak, aby se dalo pripadne zprovoznit elektriku atd.

jsem zastáncem šutru do okna :aggressive:

Ja bych to dal na zvedak,sundal kryt motoru a zkusi to pres ten zamek,pokud ne ,tak klin mezi dvere a vyhackovat a pokud ne,tak posledni moznost rozbit zadni trojuhelnicek....ale nejakej zlodej ma mozna uni klic.......................,prodavaj se na netu
Ja bych to dal na zvedak,sundal kryt motoru a zkusi to pres ten zamek,pokud ne ,tak klin mezi dvere a vyhackovat a pokud ne,tak posledni moznost rozbit zadni trojuhelnicek....ale nejakej zlodej ma mozna uni klic.......................,prodavaj se na netu

nechápu sundat kryt motoru a zkusit to přes zámek?

nechápu sundat kryt motoru a zkusit to přes zámek?

Myslel spodny kryt motoru a tak otvorit kapotu. (zamok kapoty)

No ježíš uplně jednoduchý koukám že máš fabku , no a fabka má elektrický servo ne , no a je napajený přímo z baterky , notak vyndej krytku na l strane nárazníku a napíchni ten silnej kabel na servořízení , druhej dej na kolo a hotovo ne

čau Zajda

Upraveno od zajda

a myslíš že když má origo zasejfovanej centrál tak se do auta dostane ??? omyl to by miüsel strčit klíč do spínačky a zapnout kontrolky , jinak si kličkou na dveřích neodemkneš :palec2:

Klínkem odehnout rám dveří a delším svařovacím drátem zatáhnout za páčku otevírání kufru.Místo klínku se dá koupit specoš nafukovací polštářek přímo na takové akce-dodává tuším Berner

Upraveno od Uďa

Najdi si to ve straších pčříspěvcích . Je to v sekci Jen pro členy Fabia Octavia clubu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.