Publikováno Říjen 18, 200717 r Zdravím ! Před pár minutami se mi za jízdy objevilo na maxíku hlášení "Abgas verkstatt" , zapískalo to a od té doby mi trvale svítí kontrolka diagnostiky elektoniky motoru. Auto jede, ale zítra potřebuji jet cca 300km. Poradí někdo co s tím ????? Můžu s tím jet nebo ne ?????, Ono by to vůbec asi chtělo hodit na VAG, ale do Škodovky se mi nechce; už jsem jim párkrát zaplatil za to že nic nezjistili.... Není někdo z okolí Rakovníka nebo Kladna a ne byl by schopen a ochoten tu diagnostiku udělat ???? Octa I combi, 96kW, r.v.2004
Říjen 18, 200717 r Abgas jsou spaliny, ale verkstatt, to nevim, hledal jsem to ve slovníku a nic Nebylo tam něco jinýho?
Říjen 18, 200717 r proč si to nedáš do češtiny??Přizpůsobení,kanál04,dej tam 8 a je to kdyby si mohl navolit CZ tak si aj přečte chyby v motorovce a nebude to řešit
Říjen 18, 200717 r proč si to nedáš do češtiny??Přizpůsobení,kanál04,dej tam 8 a je to kdyby si mohl navolit CZ tak si aj přečte chyby v motorovce a nebude to řešit Nebylo tam náhodou "Werkstatt" =dílna, servis.
Říjen 18, 200717 r proč si to nedáš do češtiny??Přizpůsobení,kanál04,dej tam 8 a je to kdyby si mohl navolit CZ tak si aj přečte chyby v motorovce a nebude to řešit Nebylo tam náhodou "Werkstatt" =dílna, servis. Ja genau das ist richtig!Werkstatt-servis!
Říjen 18, 200717 r Autor Takže popořadě: Určitě tam bylo Werkstatt - jen jsem to blbě opsal. On problém není ani tak v překladu, a v tom, co tím bylo míněno.... Myslel jsem jestli už jste se s tím někdo nesetkal a neřešil to. Jinak čeština by byla super ( auto je dovoz z Německa ), ale kde to mám zadat ( Přizpůsobení,kanál04,dej tam 8 a je to) ???????. Zběžně jsem to prohlédl- na víc nebyl čas, odpojil jsem baterii, zapojil a zatím ( jen na zkoušku jsem ujel cca 10km ) se to znovu neobjevilo. Uvidím zítra na delší štrece. Nicméně pokud by někdo v popsaném regionu ( Rakovník, Kladno, Praha ) mohl udělat tu diagnostiku, byl bych moc rád.
Říjen 18, 200717 r Takže popořadě: Určitě tam bylo Werkstatt - jen jsem to blbě opsal. On problém není ani tak v překladu, a v tom, co tím bylo míněno.... Myslel jsem jestli už jste se s tím někdo nesetkal a neřešil to. Jinak čeština by byla super ( auto je dovoz z Německa ), ale kde to mám zadat ( Přizpůsobení,kanál04,dej tam 8 a je to) ???????. Zběžně jsem to prohlédl- na víc nebyl čas, odpojil jsem baterii, zapojil a zatím ( jen na zkoušku jsem ujel cca 10km ) se to znovu neobjevilo. Uvidím zítra na delší štrece. Nicméně pokud by někdo v popsaném regionu ( Rakovník, Kladno, Praha ) mohl udělat tu diagnostiku, byl bych moc rád. zajed ke klukum na cerveny mlyn a nebo do pavlikova. Dobra zkusenost a solini jednani, za mesic jim tam budu davat auti na pravidelny servis (na mlejn). Jo a to prehozeni do cestiny by ti na mlynku taky mohly udelat, kluci jsou sikovny ale prace maji moc
Říjen 24, 200717 r nevedel by rovnou nekdo o sikovnejch klucich Decina? Pac se mi to taky nechce davat pravidelne do skodovky, penez moc a kvalita??? NVM NVM
Leden 9, 200817 r mne sa táto hláška tak isto ukázala včera na dote...COSBY ty si písal, že vieš ako na to? ...zatiaľ nikto nepovedal ako túto závadu s výfukovými plynmi treba riešiť...máte niekto skúsenosť??
Září 21, 200816 r Německy neumím, ale myslím si, že překlad do čj by znamenal emise do dílny. Měl jsem tuto hlášku, na maxíku a rozvícená kontrolka el. motoru. Dělalo to občas. Zajel jsem na diagnostiku a bylo vadné čidlo teploty vody. Vyměněno, od té doby o.k.
Září 22, 200816 r Takže popořadě: Určitě tam bylo Werkstatt - jen jsem to blbě opsal. On problém není ani tak v překladu, a v tom, co tím bylo míněno.... Myslel jsem jestli už jste se s tím někdo nesetkal a neřešil to. Jinak čeština by byla super ( auto je dovoz z Německa ), ale kde to mám zadat ( Přizpůsobení,kanál04,dej tam 8 a je to) ???????. Zběžně jsem to prohlédl- na víc nebyl čas, odpojil jsem baterii, zapojil a zatím ( jen na zkoušku jsem ujel cca 10km ) se to znovu neobjevilo. Uvidím zítra na delší štrece. Nicméně pokud by někdo v popsaném regionu ( Rakovník, Kladno, Praha ) mohl udělat tu diagnostiku, byl bych moc rád. zadat pomocí VAG
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.