mischicka Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Je to na reklamaci! To by dělat neměl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Je to na reklamaci! To by dělat neměl! mischicka: Myslis, ze sa to da reklamovat aj po 3 rokoch ? Auto bolo kupene 11/2005 . Mas niejaky kontakt na niekoho, kto by mi stym pomohol ...napr. v Skodovke ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Klasická záruka už na to nepůjde, ale zkusil bych nějakou kulanci = dojít do škodovky a oni to pořeší s boulí, displej nemůže po 3 letech v -10° odejít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Klasická záruka už na to nepůjde, ale zkusil bych nějakou kulanci = dojít do škodovky a oni to pořeší s boulí, displej nemůže po 3 letech v -10° odejít... Tak som dnes bol v servise .... a cuduj sa svete, skodovka navrhla , ze mi 70% z cenu budikov odpustia .... ale ..... cena novych budikov je 24000sk 30% z toho je asi 7000 no a po niejakej uprave ceny 6000 + 700skza pracu. To sa mi zda dost . Na nete som nasiel ,ze sa budiky s maxidotom daju zohnat za 4300czk . Tak teraz neviem, ci mam ist do tej vymeny v servise, alebo si mam dat poslat tie budiky postou za tych 4300czk . Co navrhujete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Záleží na jakou cenu si ceníš zzáruku.. NA 90% ti nikdo z netu na budíky nedá záruku a nenainstaluje.. Co se týče servisu tak zapaltíš víc (ale platí v čr ti musí na díl dát 2 roky záruku a 6měsíců na práci..) Takže záleží jestli se zárukou nebo bez.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 (editace) Zdvojený příspěvek.. Hlavně škodovkou udávaná cena je nehorentní.. A že ti dali 70% to je pěkné Já si čidlo klimy musel zaplatit sám (těsně po konci záruky !!!), ale byla to menší částka. Editováno: 14. leden 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Vem je od Cosbyho, cena je kolem 3 tisíc a jsou jako nové...to si můžeš během 2 let koupit dvoje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 jeste si zjisti za kolik ti je nekdo namontuje,aby si nakonec nebyl na konpletni cene i s praci 5500kc to potom nech v servisu a mas zaruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 (editace) Diky kluci .... pockam kym sa otepli , a ked to nezmizne, tak sa rozhodnem. Uz som dost unaveny riesit podobne problemy a este za to aj platit take prachy. Este jedna zavada a toto auto pude ! Uz sa to u mna zacina rovnat na 100% SKODA = SKODA . Editováno: 14. leden 2009, autor: Carlito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Výměna budíků v autorizovaném servise max litr...a budíky od Cosbyho to je voňavka. Tak bych se toho vůbec nebál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) Vie mi niekto napisat , kolko stoja tie budiky v servise naozaj ? Nechce sa mi verit, ze za to chcu 24000,- Sk Viete mi napisat cislo dielu tych budikov s maxidotom ? dikes Editováno: 15. leden 2009, autor: Carlito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Vie niekto to katalogove cislo dielu ? Panel pristrojov s MAXIDOTom . Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Můj Maxi-DOt: 1Z0 920 842 B KDO - cena: 895 €.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Dnes som to odfotil ... aby ste videli co za shit je ten display : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 (editace) Takze nikto ste sa s takymto niecim nestretol ? Ak nie, tak to kludne mozete ocakavat .... mne sa to objavilo, a stale to tam je po 3 rokoch(auto kupene 11/2005) .Sposobila to velmi nizka teplota . MB uznala chybu vo vyrobku, ale su ochotni odpustit len 70% z ceny(cena novych budikov v Skode na Slovensku je 789€). Zaujimave je, ze sa to pohybuje len v tej strednej oblasti displeja, a stale to meni tvar ....ako taky virus Editováno: 23. leden 2009, autor: Carlito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Lepší 70% než nic, přece jenom to máš po rok záruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antwuan Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Dodělával tu někdo Maxi-Dot do OII z roku 2008, ke které je potřeba připojení na síť v origo škoda servisu? Chtěl bych ho dodělat ale nikdo koho jsem se tu ptal to neumí. V servisu, kde jsem kupoval auto mi řekli, že to neumí ikdyž by měli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Antawuan: mě to dělali donesl sem maxík, udělali mi kafé, já si pročet škodanoviny a za tuším 30,40min jsem odjížděl plný dojmů s Maxíkem.. Origo Škoda servis v Brně. Dokonce mi "mezi 4ma očima" řekl ať si macíka seženu sám, že od nich byl za cca 14-17tis, že bude lepší, když zaplatím jenom práci.. A tak se i stalo. Obě strany spokojené. Borci to určo umí, ale spíš se jim do toho nechce.. A to jsem ani neměl PIN imobilizeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-e-v-l Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Mohl bys říct co to bylo za servis v Brně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Mohl, ale nechci jim dělat mega reklamu nebo je nějak super vychvalovat.. ROSS a.s. na Počíčí 1c. Zevl: máš v plánu instalaci, nebo pročpak se ptáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 V servise a kupovat maxidot ? Pěkná hloupost slušně řečeno. Jak tady kluci psali, seženeš jinde za podstatně nižší cenu. A cosby pokud je bude mít , tak je to bezproblémový férový kluk, takže není problém. Napiš mu a určitě se nějak domluvíte. Měj se a ať O2 funguje dál. Já mám už druhou a zatím v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Lepší 70% než nic, přece jenom to máš po rok záruce... Kedze sa machula zvacsila , tak som to nakoniec riesil cez ten servis(zaruka atd...) .... budiky su objednane .... zlava 70% na material. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Budiky vymenene ...cele to s pracou stalo 256,-€ . Sa mi pacil servis .... na sedadle som mal komplet vypis postupu prace z VASu....krok za krokom ako sa to prekodovavalo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 To to kluci ze servisu zapomněli z toho sedadla vzít? To je cca 6000 CZK a to je podle mě akceptovatelné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanek.s Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Takze nikto ste sa s takymto niecim nestretol ? Ak nie, tak to kludne mozete ocakavat .... mne sa to objavilo, a stale to tam je po 3 rokoch(auto kupene 11/2005) .Sposobila to velmi nizka teplota . MB uznala chybu vo vyrobku, ale su ochotni odpustit len 70% z ceny(cena novych budikov v Skode na Slovensku je 789€). Zaujimave je, ze sa to pohybuje len v tej strednej oblasti displeja, a stale to meni tvar ....ako taky virus Ahoj mám úplně stejný problém ...ale mám to v daleko větším rozsahu. Taky se mi to objevilo po umytí auta a následném zagarážováním a bylo -10 . myslel jsem že to bude taky nějakým odpařováním vody , ale asi ne....tak budu to muset nechat vyměnit.Auto je r.v.12/04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.