Saman Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Zdravim, prestaly mi postupne svitit obrysovy/parkovaci zarovky, nejdriv prava a pak leva. Ale nemuzu prijit na to jak je vubec vytahnout z toho reflektoru. Zkousel jsem za ten plast co couha lehce tahat, ruzne kroutit, ale nic. Zatim jsem se bal pouzit vetsi silu na vytazeni. Jaky je spravny postup na vytazeni? Dik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 predpokladam že sa jedna o predne svetla... vytiahnuť silou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honzik Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 trosku s tim zaviklat a jde to lip :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saman Posted October 23, 2007 Author Share Posted October 23, 2007 Jo predni. Zkusim. Dik chlapi. BTW: Este me napadlo se podivat do navodu k Fabii. Tam je: "Ze světlometu vyjměte objímku se žárovkou obrysového světla". Hmm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misom Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 Navod sa cita az ked si zufaly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomer Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 ide to trochu tazsie, ale iba trochu vacsiu silu treba pouzit, tiez som mal najpr obavy trochu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheriff Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Navod sa cita az ked si zufaly ale jak vyměnit malinkou žárovku v bočním blinkru, tak to není v návodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivomb Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Opatrně vypáčit. Sice náročnějsí, ovšem spolehlivější je trochu odchlípnout plast. kryt a blinkr vytlačit rukou ven zamáčknutím jazýčku. Potom už jen vytáhnout objímku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulxy Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 ahoj,ja som to dnes skusal tie obrysove menit a nejde ani za boha,mam tam naku krabicku(sivomodru) na objimke neviem naco,v manualy tam je len obycajna objimka.mozte mi potvrdit ze ci vytiahnut alebo s tou krabicou je nako inac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulxy Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 ahoj,ja som to dnes skusal tie obrysove menit a nejde ani za boha,mam tam naku krabicku(sivomodru) na objimke neviem naco,v manualy tam je len obycajna objimka.mozte mi potvrdit ze ci vytiahnut alebo s tou krabicou je nako inac? tak som sa sekol,ona ta ziarovka je vedla, ja som si myslel ze pod tou krabickou no co uz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts