Cjoctavian Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ved v kolone ti to moze byt srdecne jedno...a pocas jazdy to je vidno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Ale jo, mi to je celkem ouplně fuk...ale prostě když proti mě jede auto a svítí poctivě světlama, tak je to hnedka vidět, zatímco když FL svítí dole, tak na první pohled je to neosvětlený auto a až když se na to člověk zaměří, tak si všimne těch mlhovek dole. Ale to je subjektivní a samozřejmě to nehraje prakticky žádnou roli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 no já si myslím, že když už svítit, tak hlavními světly... nějaké svícení ledka u silnice je úplně o ničem... a to nemluvím o těch podomácku vyráběných led denních světlech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Ale jo, mi to je celkem ouplně fuk...ale prostě když proti mě jede auto a svítí poctivě světlama, tak je to hnedka vidět, zatímco když FL svítí dole, tak na první pohled je to neosvětlený auto a až když se na to člověk zaměří, tak si všimne těch mlhovek dole. Ale to je subjektivní a samozřejmě to nehraje prakticky žádnou roli Mám stejný subjektivní pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ved si objektivne zvyknes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Asi ano, jako na všechno od škodovky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) Denni sviceni u zeme je obrovska hloupost a jeste, ze ma stara OI mlhovky ve svetlech, jinak by to majitele archivu hned zacali napodobovat. Uz jenom jizda na silnici smrti Znojmo-Pohorelice je diky tomu nebezpecna, protoze se svetla lehce schovaji v dolicich a auto tak fakticky nesviti. Podobnych useku je mnohem vic. A ja nevim jak vy, ale mne odlisne umisteni svetel docela rozptyluje. Editováno: 26. Květen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 navíc ty neorigo ledky svítí docela fest! tohle by se mělo nějak hlídat... ale to je nemožné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Podivej se jak to vypada s postihovanim cernych bocnich skel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Katalog OII FL Scout: NewOctaviaScout_Catalogue_CZ.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 bezva... škoda, že je ten FL Scout takovej "divnej" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 v tej farbe "rosso brunelo" moze byt pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Fešák Divnej xicht..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobby Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Švagrov skautík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 nemate prosim nekdo vstup do pressroomu SA? potreboval bych par foto FL Scoutu na prezentaci v kvetnu v Madarsku, moc diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 obrázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 diky, ale ja mel na mysli foto "skutecnych" vozu pri prezentaci v Madarsku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Myslis Euroring? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 ano, mam na mysli foto jako nize... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 otřes ten FL Scout... brrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 ale no, zas tak hrozny to neni, vsude kam prijedu, tak se to moc libi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Mne sa ten FL Scout paci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 O2 FL mírně řešeno - divné, až strašné. Nemůžu si pomoct, prostě úplně opačný trend, než třeba u O1 (O1 old face - face - RS, tam to zlepšení je naprosto bez diskusí). U O2 to je přesně naopak. Už u předface O2 RS si nějak nemůžu zvyknout na přední nárazník, nemastné, neslané... ale budiž) Ale to co předvedli u FL, to je konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 otřes ten FL Scout... brrrr len aby si este aj ty nakoniec neprerabal na FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Ani mne moc nešiel FL zo začiatku pochuti, dnes by som si určite vybral FL Scout, no neni tam už taký veľký rozdiel, po včerajšej prehliadke S2 Combi som presvedčený na 100%. Ale u S2 si musím počtať na páru zmien. (ak vôbec niekedy budú): S2 Combi Scout a CR diesel 170 PS 4x4 s DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.