Přejít na obsah

Nefunkční zvuková signalizace.

MELLO

Doporučené příspěvky

Známému přestala fungovat zvuková signalizace z budíků, nefungují zvuky ani PP ani směrovky nic. Vypadá to na odešlý repráček. V servise Škoda se kroutí jako hadi a odkládají to, že auto si budou muset nechat dva dny a budou muset rozebírat celou palubku.

Já měl za to, že repráček je součástí budíků, kdy výměna budíků je bez rozebírání palubky a je to otázka 5 minut. Dá se repráček dát samostatně nový, nebo je pevnou součástí budíků?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Repráček je skutečně součástí budíků a ty se podle DP neopavují, ale vyměňují. A to jsou 2 šroubky a 2 konektory a nakodovat a přizpůsobit. Takže buď lžou a nebo to neví. Nevím co je v tomhle případě horší.

Jinak repráček jde po rozebrání budíků odletovat a vyměnit. Horší ale asi bude ho sehnat.

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Nazdárek chlapi! Tak to ste ma teda "potešili". Som zo SR, takže ani "repráčik" si od Vás nemôžem "zobrať" :))) :p No je mi jasné, že pri najbližšej prehliadke si to musím dať spraviť. Mám totiž Fabku, ktorú mam len 1 mesiac, no je 4-ročná a pri kúpe som si nevšimol, že nejdú tzv. "servisné tóny". . . . Pri pípnutí rezervy mi to až tak neva :))))) No už viackrát som zabudol smerovku, alebo svetlá (našťastie som si to vždy všimol - veď to poznáte, ešte posledný pohľad na rozlúčenou so svojím autíčkem). No je mi jasné, že to bude chcieť urobiť . . .. CAFTE

P. S. Nie som tu dlho registrovaný, ale len zíram, čo všetko sa tu jeden doví . . . :))) hi-hi-hi DIKES!

Petbor :palec2:

Odkaz ke komentáři

Repráčik má odpor 42 Ohm, kúp nejaký podobný (napr. čo býva vo všelijakých hračkách) magnetodynamický, dostať ho do pôvodného plastového držiaka by nemal byť problém. Nerozoberal som to ešte, ale vyzerá to, že tam aj taký nejaký bude.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...