Listopad 11, 200717 r jo taková běžná úprava, jiné turbo, vstřiky, ic, chip. Pochopitelně spojka. To Marinoslav, vag ti to naměří ale je to velmi velmi nepřesné.
Listopad 11, 200717 r tak to povídej někomu jinému, nebo si zajed na pořádnou brzdu.chipem se dostaneš na 130 kw, filtr ti přida 0.00nic a o výfuku ani nemluvím.Nebuď naivní a přestaň si myslet že chipem dostaneš 60Kw nahoru. Kdyby tomu tak bylo, tak k čemu by byly ty všechny diskuze na změnu turba, ic,vstřiku,chipu, aby se dostali na 200hp?
Listopad 11, 200717 r tak to povídej někomu jinému, nebo si zajed na pořádnou brzdu.chipem se dostaneš na 130 kw, filtr ti přida 0.00nic a o výfuku ani nemluvím.Nebuď naivní a přestaň si myslet že chipem dostaneš 60Kw nahoru. Kdyby tomu tak bylo, tak k čemu by byly ty všechny diskuze na změnu turba, ic,vstřiku,chipu, aby se dostali na 200hp? nemůžu souhlasit anry už sem to tu někde psal, máme chip i na 150kW jen jde o to, že to je výkon motoru, ne na kolech mezi motorem a kolama dojde k určité ztrátě výkonu...
Listopad 11, 200717 r anry: Nerekl bych, ze je to velmi velmi nepresne. Spis je to jen orientacni. A jak uz je tady psano, VAG meri vykon motoru a ne vykon na kolech jako brzda.
Listopad 11, 200717 r je tam jen chip, filtr a otevrenej vyfuk,zatim nic vic... Real na kolech bude 170PS a budes rad.. Upraveno Listopad 11, 200717 r od JasteR
Listopad 11, 200717 r tak jak píše Jaster - 170 na kolech a budeš rád. Což je nějakých 125Kw. Kdo v dněšní době uvádí výkon čistého motoru. Všichni uvádí výkon na kolech. navíc si myslím že ten graf je z nějaké brzdy K power, nemyslím si že bude vag měřit přetížení. Tak jak je to v pravé části grafu. Závěrem: jestli se chtěl Fruitss pochlubit že má nachipované rs na 157 kw, tak měl dodat že je to výkon na motoru, což není taková bomba a jestli o tom nevěděl tak ho někdo oblbl, jaký mu neudělal super chip. osobně si myslím že pouze chipem nebudeš mět výkon o 60 Kw vyšší na kolech.
Listopad 11, 200717 r tak jak píše Jaster - 170 na kolech a budeš rád. Což je nějakých 125Kw.Kdo v dněšní době uvádí výkon čistého motoru. Všichni uvádí výkon na kolech. navíc si myslím že ten graf je z nějaké brzdy K power, nemyslím si že bude vag měřit přetížení. Tak jak je to v pravé části grafu. Závěrem: jestli se chtěl Fruitss pochlubit že má nachipované rs na 157 kw, tak měl dodat že je to výkon na motoru, což není taková bomba a jestli o tom nevěděl tak ho někdo oblbl, jaký mu neudělal super chip. osobně si myslím že pouze chipem nebudeš mět výkon o 60 Kw vyšší na kolech. :palec2: I ty vykresy jsou na hovno, nejlepe se postavit vedle sebe!!
Listopad 11, 200717 r Autor je to mozny, rikam sam nevim, chipoval sem si to sam, na brzdu co nejdriv pojedu...ale zajimavy je ze jsem to meril i pristrojem gtech a taky pres dve ste koni... ale asi to bude jak rikate vy, nestojim si za tim, jen sem to sem dal pro zajimavost ne abych se chlubil
Listopad 12, 200717 r MELLO: Mas urcite vic FRSky maji skutecnych 105 az 110 kW To se mi nechce věřit..
Listopad 12, 200717 r je to mozny, rikam sam nevim, chipoval sem si to sam, na brzdu co nejdriv pojedu...ale zajimavy je ze jsem to meril i pristrojem gtech a taky pres dve ste koni... ale asi to bude jak rikate vy, nestojim si za tim, jen sem to sem dal pro zajimavost ne abych se chlubil [/quote NA kolik jsi zvedl tlak na turbu?
Listopad 12, 200717 r Autor max kolem 1.8 1.9 ale zas to dam niz nemam penize na novy turbo zatim... ted jsem se dival to je tak spicka 1868 Upraveno Listopad 12, 200717 r od fruitss
Listopad 14, 200717 r No tak pri tlaku 1.9 baru by to i mozne bylo.A pokud ma shodou okolnosti i vstrikovace AL coz jsou shodne s ARL motorem tak to mozne je, ale nebude to mit moc dlouhou zivotnost.Max davka na tehle jednotce je v podstate stejna jak pro ASZ tak pro ARL 70mg a ARL ma pri taku 1.5 bar a davce cca 50-55mg vykon 110kw pri 1.7 barech a 70 mg to je jiz prez 140 kw.Vyfuk a ostatni veci tomu pomohou ale pri takove male turbine co je origo ve fabii RS to nebude uplne optimalne fungovat.Pred turbem se bude tvorit velky negativni protitlak a motor nebude mit dobry vyplach.Dej vetsi turbo!!!A otevreny vyfuk pomuze taky hodne, filtr prida oproti papiraku na rotacce 81kw 7 koni[odbrzdeno] takze taky neco pomuze aby se turbo melo sanci poradne nadechnout a netvoril se velky podtlak v sani kladeny odporem filtru....snad na jare vyjedem taky s 96PD, race vstriky, turbo GT2052.Vyfuk 60mm, FMIC,atd atd..Doufam v nakych 230 koni. TO Fruits : nemuzes sem vlozit log z mereni diagnostikou kanaly 1,3,11 by me to zajimalo jak ti turbo tlaci 1.8-1.9bar. Upraveno Listopad 14, 200717 r od TDIfun
Listopad 19, 200717 r Autor Pošli mi ten Log , ne jen obrázek tabulky. jak ti ho mam poslat ?priloyit to nejde...
Listopad 19, 200717 r Pošli mi ten Log , ne jen obrázek tabulky. jak ti ho mam poslat ?priloyit to nejde... Třeba na jardaf1@tiscali.cz dík
Listopad 19, 200717 r Koukal jsem na ten Log, v softu máš max tlak 2388 a aktual 2500-2600 a špičky až kolem 2800-2900 nekde je něco špatně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.