zdesim Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 u starsich budiku vhodnym sw, napr. vagtacho nejlip nechat nekym udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtuni Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Mněl bych zájem o ten Interface na Can BUS pro motory agu . Díky za odpoved já taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 (editace) Zdravicko, Dnes som si namontoval maxidot budiky do mojej octavie 81 kw tdi, a mal by som otazku, co vsetko mi vie zobrazovat...povodne radio symphony uz nemam. je mozne neako cez vag aktivovat pridavne funkcie? ja som daval som len povodne km a kluce, co vsetko sa ma nakodovat k maxidot ocakaval som, ze mi bude aj taketo zobrazovat... alebo su este aj ine veci ? Editováno: 2. Květen 2010, autor: TeeBee008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 zobrazovani otevrenych dveri se musi nakodovat , k prvnim 2 cifram kodu v budikach pricti 16 zde na foru je tema J-DOT a D-DOT, koukni tam, zobrazuji spoustu dalsich veci na maxidotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 (editace) takto auto je vo vybave: tempomat, 4x airbag, 4x okna v elektrike, asb, esp, vyhrievanie sedaciek, trippling magicar alarm, webasto... napisal vsetky elektricke vybavi, mozno nieco aj zbytocne z tych veci ktore sa maju kodovat kvoli vymene budikov napisal som do vyhladaca "J-DOT" aj "D-DOT" a vyhadzuje mi "Nebyly nalezeny žádné výsledky pro..." Editováno: 3. Květen 2010, autor: TeeBee008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Švéda Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Ještě by se tam nějakej kousek našel? Měl bych zájem. Prosím o nějaký kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 kontakt: dolezelk@volny.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Este rad by som vedel ake su moznosti... dat tam radio symphony (mp3) a radio dx... ziadne ine znacky mi nebudu podporovat vrchnu cast displaya ? ? ? ked tam dam symphony mp3 bude mi aj skladby ukazovat ? ? ? a pri radii DX su neake novsie mapy eu ? ? ? alebo je iba take biedne ako bolo predtym ? ? ? prehrava to vobec mp3 ? ? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 u mp3 symphony to standartne ukazuje jen cislo tracku, neumi id3 nekde jsem se tu docet, ze podrzenim nejakeho tlacitka to aspon ukaze jmeno souboru s neoriginalnim radiem zapomen na horni tretinu maxidotu, reseni by bylo slozity = drahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal P Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 podrzenim nejakeho tlacitka to aspon ukaze jmeno souboru U Symphony MP3 když držíš déle tlačítko pro vysunutí CD tak se odroluje jednou informace z id3, by mě zajímalo jestli by to šlo zobrazovat natrvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Zbytečně založených 20 podobných témat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 pokračuj zde, přesouvám http://forum.skodahome.cz/topic/90136-maxidot/page__pid__1391425__st__0entry1391425 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cibacz Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 zdravim, mam dotaz jeden cas zde na foru byl kompletni navod s obrazky na prepinovani svorkovnic a nakodovani maxidotu, komfortky a klicku, nevi nekdi z vas kde to hledat, dnes jsem u fora byl cely den a nenasel jsem to.diky moc za ospoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 je pryč byl na octaviclub.cz ale tam už to jaksi taky nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 bohuzel je toho pryc vic kdyz neco hledas, tak je to tu plny prispevku, ze je to tu, ze mas hledat a nebo odkaz, co uz nikam nevede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Švéda Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Nevíte co je s Dolezelkem? Neodpovídá na mail, ani na fóru. Potřeboval bych ten interface, jednou odepsal že ho má a pak už nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MickXX Vloženo 26. Červen 2010 Sdílet Vloženo 26. Červen 2010 Prosím o odbornou radu. Jde do Škoda Octavia Combi Tour 1.9 TDI 81kw, modelový rok 2005, dodělat palubní PC nebo rovnou Maxidot a cena? Nevím jak to zjistit, tady na fóru je o tom spousta el nemůžu se toho dopátrat. Je tam 4x airbag, manuál klima, radio Symphony, centrál se sklopnými klíči, prodloužený servisní interval. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 jde dodělat oboje, když bych dodělával tak bych asi rovnou maxidot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 (editace) Prosim o pomoc, ked mam nastartovane tak na maxi dot displayi denna priemerna sportreba mi navysuje asi kazdych cca 10 sec o 0.01l, ak stoji auto 5 min. a motor bezi, tak mi ukazuje uz 99.99 spotrebu... ak sa rozbehnem, tak sa zacina sklesat...po 20km uz ukazuje asi realnu spotrebu. riesil uz toto niekdy ? vag nic neukazuje je to jednotkova octavia tdi 81kw rv 2004 Editováno: 30. Červenec 2010, autor: TeeBee008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacewerk Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Cusss kluci, shanim zde nekoho kdy by mi zjistil PIN z maxidot budiku co jsem koupil na aukru a pripadne mi je i prohodil za stavajici budiky Je to na: O1 rv 2003 motor ALH vybava Elegance Pohubuju se predevsim po Praze, takze nekdo z Prahy nebo okolí by byl idealni... Odmena samozrejme jista Predem Vam diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valashek Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Ahoj, chtěl bych do své fabie I namontovat maxidot, nevíš kde ho sehnat, popř. uměl bysto namontovat. Jsem z Ostravy. Díky Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 není problém namontovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 (editace) jak bys to nedal ozvy se koupil bych je " Editováno: 5. Duben 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Kdo mi pomůže s MD do OC I MR02? Orientační cena? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.