Březen 28, 201015 r Mněl bych zájem o ten Interface na Can BUS pro motory agu . Díky za odpoved já taky...
Květen 2, 201015 r Zdravicko, Dnes som si namontoval maxidot budiky do mojej octavie 81 kw tdi, a mal by som otazku, co vsetko mi vie zobrazovat...povodne radio symphony uz nemam. je mozne neako cez vag aktivovat pridavne funkcie? ja som daval som len povodne km a kluce, co vsetko sa ma nakodovat k maxidot ocakaval som, ze mi bude aj taketo zobrazovat... alebo su este aj ine veci ? Upraveno Květen 2, 201015 r od TeeBee008
Květen 3, 201015 r zobrazovani otevrenych dveri se musi nakodovat , k prvnim 2 cifram kodu v budikach pricti 16 zde na foru je tema J-DOT a D-DOT, koukni tam, zobrazuji spoustu dalsich veci na maxidotu
Květen 3, 201015 r takto auto je vo vybave: tempomat, 4x airbag, 4x okna v elektrike, asb, esp, vyhrievanie sedaciek, trippling magicar alarm, webasto... napisal vsetky elektricke vybavi, mozno nieco aj zbytocne z tych veci ktore sa maju kodovat kvoli vymene budikov napisal som do vyhladaca "J-DOT" aj "D-DOT" a vyhadzuje mi "Nebyly nalezeny žádné výsledky pro..." Upraveno Květen 3, 201015 r od TeeBee008
Květen 8, 201015 r Este rad by som vedel ake su moznosti... dat tam radio symphony (mp3) a radio dx... ziadne ine znacky mi nebudu podporovat vrchnu cast displaya ? ? ? ked tam dam symphony mp3 bude mi aj skladby ukazovat ? ? ? a pri radii DX su neake novsie mapy eu ? ? ? alebo je iba take biedne ako bolo predtym ? ? ? prehrava to vobec mp3 ? ? ?
Květen 9, 201015 r u mp3 symphony to standartne ukazuje jen cislo tracku, neumi id3 nekde jsem se tu docet, ze podrzenim nejakeho tlacitka to aspon ukaze jmeno souboru s neoriginalnim radiem zapomen na horni tretinu maxidotu, reseni by bylo slozity = drahy
Květen 10, 201015 r podrzenim nejakeho tlacitka to aspon ukaze jmeno souboru U Symphony MP3 když držíš déle tlačítko pro vysunutí CD tak se odroluje jednou informace z id3, by mě zajímalo jestli by to šlo zobrazovat natrvalo.
Květen 12, 201015 r pokračuj zde, přesouvám http://forum.skodahome.cz/topic/90136-maxidot/page__pid__1391425__st__0entry1391425
Květen 13, 201015 r zdravim, mam dotaz jeden cas zde na foru byl kompletni navod s obrazky na prepinovani svorkovnic a nakodovani maxidotu, komfortky a klicku, nevi nekdi z vas kde to hledat, dnes jsem u fora byl cely den a nenasel jsem to.diky moc za ospoved.
Květen 13, 201015 r bohuzel je toho pryc vic kdyz neco hledas, tak je to tu plny prispevku, ze je to tu, ze mas hledat a nebo odkaz, co uz nikam nevede
Květen 20, 201015 r Nevíte co je s Dolezelkem? Neodpovídá na mail, ani na fóru. Potřeboval bych ten interface, jednou odepsal že ho má a pak už nic.
Červen 26, 201015 r Prosím o odbornou radu. Jde do Škoda Octavia Combi Tour 1.9 TDI 81kw, modelový rok 2005, dodělat palubní PC nebo rovnou Maxidot a cena? Nevím jak to zjistit, tady na fóru je o tom spousta el nemůžu se toho dopátrat. Je tam 4x airbag, manuál klima, radio Symphony, centrál se sklopnými klíči, prodloužený servisní interval. Díky za radu.
Červenec 30, 201015 r Prosim o pomoc, ked mam nastartovane tak na maxi dot displayi denna priemerna sportreba mi navysuje asi kazdych cca 10 sec o 0.01l, ak stoji auto 5 min. a motor bezi, tak mi ukazuje uz 99.99 spotrebu... ak sa rozbehnem, tak sa zacina sklesat...po 20km uz ukazuje asi realnu spotrebu. riesil uz toto niekdy ? vag nic neukazuje je to jednotkova octavia tdi 81kw rv 2004 Upraveno Červenec 30, 201015 r od TeeBee008
Březen 17, 201114 r Cusss kluci, shanim zde nekoho kdy by mi zjistil PIN z maxidot budiku co jsem koupil na aukru a pripadne mi je i prohodil za stavajici budiky Je to na: O1 rv 2003 motor ALH vybava Elegance Pohubuju se predevsim po Praze, takze nekdo z Prahy nebo okolí by byl idealni... Odmena samozrejme jista Predem Vam diky
Březen 30, 201114 r Ahoj, chtěl bych do své fabie I namontovat maxidot, nevíš kde ho sehnat, popř. uměl bysto namontovat. Jsem z Ostravy. Díky Tomáš
Duben 5, 201114 r jak bys to nedal ozvy se koupil bych je " Upraveno Duben 5, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.