Vinca Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Hola inzenyri, jelikos jsem sa pustil do parkovaciho asistenta, tak jsem objevil neco, co nevim co je myslel jsem,ze na prvni fotce je cerpadlo na nadrz, ale jsu tam jen kabliky a zadna roura k motoru, co by benzinova hadicka. a na tej druhej fotce jsou nejaky ofuky, co ma kapr, takovy blany. Me to pripada nejaky vetrani, ale na co? k cemu? dik za info. Kdo mi poradi, tak dostane cokoladu, kdyz si ji koupi obr. 1 obr.2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepa007 Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Hola inzenyri, jelikos jsem sa pustil do parkovaciho asistenta, tak jsem objevil neco, co nevim co je myslel jsem,ze na prvni fotce je cerpadlo na nadrz, ale jsu tam jen kabliky a zadna roura k motoru, co by benzinova hadicka. a na tej druhej fotce jsou nejaky ofuky, co ma kapr, takovy blany. Me to pripada nejaky vetrani, ale na co? k cemu? dik za info. Kdo mi poradi, tak dostane cokoladu, kdyz si ji koupi obr. 1 obr.2 1: ovládání otevírání nádrže 2: odvětrání interieru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 (edited) To ve spod je opravdu odvetravani vzduchu v kabině. U favorita to bylo zase na zadnich dverich. Tady to je v kufru. No ventilatorem do interieru vzduch vhanis nekde musi zase vychazet - nekde na konci kabiny Edited November 15, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kops Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 Hola inzenyri, jelikos jsem sa pustil do parkovaciho asistenta, tak jsem objevil neco, co nevim co je myslel jsem,ze na prvni fotce je cerpadlo na nadrz, ale jsu tam jen kabliky a zadna roura k motoru, co by benzinova hadicka. a na tej druhej fotce jsou nejaky ofuky, co ma kapr, takovy blany. Me to pripada nejaky vetrani, ale na co? k cemu? dik za info. Kdo mi poradi, tak dostane cokoladu, kdyz si ji koupi obr. 1 obr.2 1: ovládání otevírání nádrže 2: odvětrání interieru řečeno stručně, jasně a hlavně přesně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts