Přejít na obsah

Zadni kufr

Vinca

Doporučené příspěvky

Hola inzenyri, jelikos jsem sa pustil do parkovaciho asistenta, tak jsem objevil neco, co nevim co je :help: myslel jsem,ze na prvni fotce je cerpadlo na nadrz, ale jsu tam jen kabliky a zadna roura k motoru, co by benzinova hadicka. a na tej druhej fotce jsou nejaky ofuky, co ma kapr, takovy blany. Me to pripada nejaky vetrani, ale na co? k cemu? dik za info. Kdo mi poradi, tak dostane cokoladu, kdyz si ji koupi :palec2:;)

obr. 1 obr.2

post-8151-1195161808_thumb.jpg post-8151-1195161847_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hola inzenyri, jelikos jsem sa pustil do parkovaciho asistenta, tak jsem objevil neco, co nevim co je :help: myslel jsem,ze na prvni fotce je cerpadlo na nadrz, ale jsu tam jen kabliky a zadna roura k motoru, co by benzinova hadicka. a na tej druhej fotce jsou nejaky ofuky, co ma kapr, takovy blany. Me to pripada nejaky vetrani, ale na co? k cemu? dik za info. Kdo mi poradi, tak dostane cokoladu, kdyz si ji koupi :palec2:;)

obr. 1 obr.2

1: ovládání otevírání nádrže

2: odvětrání interieru

Odkaz ke komentáři

To ve spod je opravdu odvetravani vzduchu v kabině. U favorita to bylo zase na zadnich dverich. Tady to je v kufru. No ventilatorem do interieru vzduch vhanis nekde musi zase vychazet - nekde na konci kabiny

Editováno: , autor: Návštěvník
Odkaz ke komentáři

obr. 1 obr.2

1: ovládání otevírání nádrže

2: odvětrání interieru

řečeno stručně, jasně a hlavně přesně ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...