bangladezo Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Nedavno jsem mněnil gumove uložení stabilizatoru,protože tam něco bouchalo,bouchání je tet prič ale začlo to mírně tahnout do prava.nemate s tím nekdo skušenost? mohla se tím rozhodit geometrie?Nebo nemuže to byt tím že jsem těsně pred tím byl na stk kde se snažili najít příčinu a pořádne to mordovali?dík za odpoved Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lulda Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Taky jsem měnil, ale s geometrií jsem neměl problém. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Výměna částí stabilizátoru by na geometrii nemělo mít vliv. Ta STK taky asi ne, spíš jestli si někde nevzal nějakou díru. Nech to seřídit. Geometrie není věčná, natož na našich silnicích. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts