Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Rád bych se zeptal zkušenějších. Zjistil jsem, že na přídavném nosiči relé v pozici D mám pojistkové pouzdro, avšak bez pojistky:

post-6089-1195480589_thumb.jpg

Osazené mám i pouzdro na pozici C, včetně pojistky.

Motor je 1,9TDI, 81kW, provedení LaK, MR2001

Docela by mě zajímalo, od čeho ta pojistka je, proč tam není a proč se zdá, že to ničemu nevadí, přestože k ní vedou vodiče...

Podle DP je na pozici C přídavná pojistka taxametru a na D přídavná pojistka vysílačky, jenže to se týká vozů s přípravou pro Taxi, což moje auto nejspíš nikdy nebylo...

Alternativně by to mohla být přídavná pojistka varovného zařízení, ale to taky pochybuji. Prostě nevím, tak se ptám.

Díky všem.

Vloženo
v normálnim autě by to mělo být takto:

C: alarm

D: dálkové ovládání centrálu

pokud je vše origo ;)

Dík,

dálkově ovládat centrál jde, pojistka tam není, tak to asi nebude ono. Předělávaně ani dodělávaně to nevypadá.

Vloženo
Má někdo ještě nějaký další nápad?

Ani ne na pozici D: směrová světla-alarm nebo dálkové ovládání centrálního zamykání-pojistla 15 A.Taky to ale může být pojistka vysílačky pro vozidla taxi od 5/2001-to ale asi není případ tvého vozu.

Vloženo
Má někdo ještě nějaký další nápad?

Ani ne na pozici D: směrová světla-alarm nebo dálkové ovládání centrálního zamykání-pojistla 15 A.Taky to ale může být pojistka vysílačky pro vozidla taxi od 5/2001-to ale asi není případ tvého vozu.

Díky aspoń za to, zdá se, že budu muset jít po drátech, až bude zase teplo...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...