P2M Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Na jaky hory co to placas ? Tady hory nejsou zadnej snih apod. Drzej jako vždycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Já si nemůžu pomoct, ale rozhodně 4x4, ale to je můj názor, zvlášť, když ta možnost tady je. Nikdy nevíš, kdy budeš potřebovat nějak zajet nebo co se může přohodit, pak budeš akorát nasranej, že si neprojel..... taky si říkám.čím dál méně se mi do toho chce jít,asi pořídím tu 2,0tdi elegance 4x4,chipnu to a jsem za vodou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 asi jde o to kde a jak jezdíš. já v podmínkách v kterých jezdím bych 99% najetých km s sebou akorát tahal kg navíc...ale je pravda, že potom v tom 1% se ten zadek hodí, jako třeba když jsem se minulej tejden nemoh vyhrabat od chaty, kde jsme s přítelkyní byli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 asi jde o to kde a jak jezdíš. já v podmínkách v kterých jezdím bych 99% najetých km s sebou akorát tahal kg navíc...ale je pravda, že potom v tom 1% se ten zadek hodí, jako třeba když jsem se minulej tejden nemoh vyhrabat od chaty, kde jsme s přítelkyní byli tak já s tím jezdívám s rodinou na hory,na dovolenou,se psem..na chatu,k zákazníkům přes ty jeseníky apod...čili je to pro mě asi výhodnější,nehledě na to,že když se nějaký blbeček chce strapnit v okamžiku,kdy mě vyzve na semaforech k závodu v rozjezdu,nehrabu se na místě,jak blb,ale chytne ASR,připojí zadek a jedu jak z praku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 (editace) s timhle mam teda uplně jiný zkušenosti, co se týče funkčnosti ASR a haldexu na asfaltu, ale to je asi na jinou debatu. Editováno: 3. Prosinec 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 s timhle mam teda uplně jiný zkušenosti, co se týče funkčnosti ASR a haldexu na asfaltu, ale to je asi na jinou debatu. myslím,že to bude spíše tím,že já najezdím ročně kolem 70000km a 4x4 mám už 4,5 roku(tzn starou OI a novou OII)..a ty máš předohrab..to se nedá moc srovnávat-musíš v tom jezdit,abys mohl soudit..já už asi objektivně posoudit předohrab nedokážu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 tahle otázka je úplně mimo mísu... pokud máš jedno auto na celej rok v našich podmínkách, tak jedině 4x4!!! mám Scouta sice teprve necelej měsíc, ale už teď vím, že bych nic jinýho nechtěl!!! takový auto ti prostě nabízí "něco navíc"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Já jsem měl do teďka každé auto předokolku. Od té doby co mám Scouta bych už předokolku nechtěl . Já bych šel prostě do 4x4 . Nemusíš s tím jezdit jenom do terénu , oni dnešní silnice jsou dobré pro čtyřkolku , hlavně teď v zimě . Stačí lehce nasněžit a je vystaráno . Nikdy jsem se necítil tak bezpečně jako do těď se Scoutem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Nikdy jsem se necítil tak bezpečně jako do těď se Scoutem . tak pod tohle se můžů s čistým svědomím podepsat! napadne pár cenťáků, sypač v nedohlednu... čtyřkolky frčííí a předokolky čučíííí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 viz toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 tak pod tohle se můžů s čistým svědomím podepsat! napadne pár cenťáků, sypač v nedohlednu... čtyřkolky frčííí a předokolky čučíííí! to je pravda no..faktem je,že mám-li možnost,nemá cenu asi měnit...přemýšlel jsem i nad scoutem,ale asi nakonec o5 sáhnu po klasice-přijde mi luxusnější.. ještě je čas,ale každopádně chci interiér ivory,který scout bohužel nenabízí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 to je pravda no..faktem je,že mám-li možnost,nemá cenu asi měnit...přemýšlel jsem i nad scoutem,ale asi nakonec o5 sáhnu po klasice-přijde mi luxusnější.. ještě je čas,ale každopádně chci interiér ivory,který scout bohužel nenabízí Včem je klasika luxusnější to teda nevím . To je věc názoru . Každý chce něco jiného . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 tak je pravda, že s haldexem jsem jezdil jenom jeden den a to bylo léto a to mě spíš zklamal než nadchnul. jediná výhoda je možná na sněhu a to ještě musí bejt nějaký extrémní podmínky abych se s předohrabem někam nevyhrabal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 tak je pravda, že s haldexem jsem jezdil jenom jeden den a to bylo léto a to mě spíš zklamal než nadchnul. jediná výhoda je možná na sněhu a to ještě musí bejt nějaký extrémní podmínky abych se s předohrabem někam nevyhrabal. Já mám chatu na horách . Nikdy jsem k chatě s předohrabem nedojel a se Scout paráda . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 tak je pravda, že s haldexem jsem jezdil jenom jeden den a to bylo léto a to mě spíš zklamal než nadchnul. jediná výhoda je možná na sněhu a to ještě musí bejt nějaký extrémní podmínky abych se s předohrabem někam nevyhrabal. na to se dá zvyknout,naučit...pravdou je,že když sednu do 105 koňové 1,9 ve 4x4,je to děs,jak je to líné...ovšem ta chipnutá a ve 4x4-chybí tam fakt jen automat..jinak je to skvělé!.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Včem je klasika luxusnější to teda nevím . To je věc názoru . Každý chce něco jiného . mám namysli především ten interiér ivory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 mám namysli především ten interiér ivory Tak sedadla by ti předělal určitě Allesio , né. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 (editace) Já mám chatu na horách . Nikdy jsem k chatě s předohrabem nedojel a se Scout paráda . tj..zkoušej a neboj se toho...myslím,že já už 4x4 mám značně v ruce,nešetřím ji..a zatím vyjela i kopce v metrovém sněhu po stopách traktora a jela,jak po dálnici.. viz. ilustrační foto ze španělska(řekl bych velice povedené).. Editováno: 3. Prosinec 2007, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Tak sedadla by ti předělal určitě Allesio , né. mám to služební,nemůžu zase až tak blbonout..a za tu cenu-to bych si raději pořídil nové nárazníky,lemy blatníků+17" kola...a měl bych to i bez neprakticky ošklivého madla před spolujezdcem->mít scouta,hned to měním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 tj..zkoušej a neboj se toho...myslím,že já už 4x4 mám značně v ruce,nešetřím ji..a zatím vyjela i kopce v metrovém sněhu po stopách traktora a jela,jak po dálnici.. viz. ilustrační foto ze španělska(řekl bych velice povedené).. přidal jsem 2.,kvalitnější foto...věrší se mi sem nevejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 přidal jsem 2.,kvalitnější foto...věrší se mi sem nevejde.. Včem jsi to dělal ve Photoshopu. No nic moc teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Včem jsi to dělal ve Photoshopu. No nic moc teda. kvalita?..tak počkej..přidám nový příspěvek a pohraju si s tím..jinak ve photoshopu 9,0cs2.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 tak znovu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 3. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 tak znovu... tak..2. nejlepší kvalita,možnost zvětšení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 mě nešlo o lenost motoru, ale o kopanec kterej jsem dostal při snaze o rychlej rozjezd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.