Jimi Vloženo 4. Prosinec 2007 Vloženo 4. Prosinec 2007 Ma nekdo tuto zkusenost: 66kW Tdi, 360000km. Maly ucinek posilovace brzd. Klesa s otackami motoru. Tzn. na volnobeh minimalni. Posilovac pri vypnutem motoru podtlak drzi. Je spatna podtlakova pumpa? Na jakem principu pracuje a da se opravit? Diky Citovat
octavie81 Vloženo 4. Prosinec 2007 Vloženo 4. Prosinec 2007 Ma nekdo tuto zkusenost: 66kW Tdi, 360000km. Maly ucinek posilovace brzd. Klesa s otackami motoru. Tzn. na volnobeh minimalni. Posilovac pri vypnutem motoru podtlak drzi. Je spatna podtlakova pumpa? Na jakem principu pracuje a da se opravit?Diky už se to nekde probiralo,bud máš naprasklou hadici nebo to je upadené přímo u vakuové pumpy Citovat
lisky Vloženo 4. Prosinec 2007 Vloženo 4. Prosinec 2007 (editace) No nebo posilovač no... to jsem měl já... Zjisti esi ti to náhodou u pedálu lehce nezasičí... esi ano, je to jasnej posilovač. Editováno: 4. Prosinec 2007, autor: lisky Citovat
rolbař Vloženo 4. Prosinec 2007 Vloženo 4. Prosinec 2007 Já měl prsklou podtlakovou trubku k posilovači a auto blbě brzdilo, pak upadla totál a měl jsme co dělat, bylo to dost nečekaný Citovat
KaJe Vloženo 28. Prosinec 2007 Vloženo 28. Prosinec 2007 Kolik stojí novej posilovač brzd? Podle toho jakej typ, např. http://skoda-dily.cz/index.php?action=sear...query=1J1614106 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.