lumirnavrat Vloženo 24. Duben 2018 Sdílet Vloženo 24. Duben 2018 ad drez mame tento a po 6 letech stale spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta22 Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 On 4/24/2018 at 8:02 AM, lumirnavrat said: ad drez mame tento a po 6 letech stale spokojenost. Jo, Franke vyrábí moc krásné dřezy. My už máme taky jeden asi pět let a zatím žádný problém. Vždycky mě všichni strašili, že se mi granit dřív nebo později rozbije, ale vydrží to mnohem víc, než to vypadá. Už se mi kolikrát stalo, že mi do dřezu spadl nějaký kus nádobí. Jednou se mi v něm dokonce i rozbil hrnek a nikdy to nenechalo ani škrábanec. Vůbec nemluvě o tom, že ta černá barva je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houska42 Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Díky za odkaz, vypadá to docela dobře Jinak podobné věci dělá i Blanco. Pěkné kousky mají třeba tady. Není to tak zaměřené na všechny možné spotřebiče, ale najdete tam všechno ohledně dřezů, baterií, drtičů do odpadu atd. Můžu doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.