mikeshinoda Vloženo 22. Listopad 2010 Vloženo 22. Listopad 2010 (editace) Vypadá jako volkswagen amarok. Editováno: 22. Listopad 2010, autor: admin porušení pravidel - kopírování předchozího příspěvku Citovat
panTvorstva Vloženo 22. Listopad 2010 Vloženo 22. Listopad 2010 Pardon, znovu posílám upraveného Tudora Kdyby tam necpali vznětovej nesmysl s přednim pohonem, tak možná. Mě napadlo toto: Citovat
NNN Vloženo 23. Listopad 2010 Vloženo 23. Listopad 2010 (editace) Tak napadnout tě to mohlo, ale už je tady udělaný samostatný topic - nove eRko, navíc přední pohon zůstal zachován, jelikož je to "navrženo" na současnou octávii a myslím, že by o ten vznětový nesmysl uvnitř mohl být celkem zájem Editováno: 23. Listopad 2010, autor: NNN Citovat
RST Vloženo 23. Listopad 2010 Vloženo 23. Listopad 2010 Já bych se přiklonil k trochu přízemnějším, nebo řekněme reálnějším nápadům. Chybí mi malý pick-up a Roomster mi připadá jako docela rozumnej výchozí materiál. A nějaký cabrio i coupé odvozený od reálných modelů by se mi taky líbilo. Nejsem ovšem zdatnej VT tuner, tak jsem schopnej něco ořezat a dokreslit v malování či jiným obrázkovým editoru. Na složitější kreace nějak nemám čas. Jen tak pro malou ilustraci: Citovat
OJO Vloženo 24. Listopad 2010 Vloženo 24. Listopad 2010 (editace) Tá fabča hatchback 3dv. je pekná, veľmi Editováno: 24. Listopad 2010, autor: OJO Citovat
RST Vloženo 24. Listopad 2010 Vloženo 24. Listopad 2010 A to mi začíná strašit v kebuli skutečná realizace, možná začít třídvířkem a pak i to cabrio. Moc se mi taky líbí Fabia Brisk, kupé z fabky. Potřebuju ale nejdřív dotáhnout do konce rozpracovanou přestavbu na cabrio, co mám už povolenou a započatou - 110R cabrio. Citovat
NNN Vloženo 25. Listopad 2010 Vloženo 25. Listopad 2010 (editace) Podle mě by líp vypadala F cabrio, kdyby měl dlouhý převis z combi, vypadalo by to potom daleko víc vyváženěji... Ale proti gustu žádnej dišputát Editováno: 25. Listopad 2010, autor: NNN Citovat
RST Vloženo 25. Listopad 2010 Vloženo 25. Listopad 2010 Souhlas, dalo by se vyjít ze sedana a bylo by i jednodušší vyřešit zadní část a kufr, neboť je už vlastně vyřešenej. Už jsem o tom taky uvažoval, ale ještě jsem to nenakreslil. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.