black007 Vloženo 9. leden 2008 Vloženo 9. leden 2008 (editace) Mám dotaz ohledně zavírání střešního okna a oken při zamknutí. při otevřených oknech a po zamknutí auta se okénka nechají zavřít dlouhým podrženám zamykacího tlačítka na DO nebo otočeným klíčem v poloze zamknuto.střešní okno tak zavřít nejde.nový modelový rok myslím 2007 umožnňuje zavření střešního okny ve spojením s čidlem deště na stěrače.pokud začne pršet, střešní okno se zavře. nechá se to donastavit i u starších modelových roků?popř.jestli to lze nastavit i na boční okna? Editováno: 9. leden 2008, autor: black007 Citovat
Bburago Vloženo 9. leden 2008 Vloženo 9. leden 2008 Mám dotaz ohledně zavírání střešního okna a oken při zamknutí. při otevřených oknech a po zamknutí auta se okénka nechají zavřít dlouhým podrženám zamykacího tlačítka na DO nebo otočeným klíčem v poloze zamknuto.střešní okno tak zavřít nejde.nový modelový rok myslím 2007 umožnňuje zavření střešního okny ve spojením s čidlem deště na stěrače.pokud začne pršet, střešní okno se zavře. nechá se to donastavit i u starších modelových roků?popř.jestli to lze nastavit i na boční okna? Já tedy mám střešní okno a modelový rok 2008 a střešní okno se zavírá při podržení klíčku. Nejdřív se zavřou boční a potom i střešní okno. Boční okna se zavírají taky při dešti . Když uzamknu auto a nechám přiotevřené okna a začne pršet tak se automaticky zavřou . To zavírání oken při dešti nastavuji na Maxi dotu. Citovat
black007 Vloženo 13. leden 2008 Autor Vloženo 13. leden 2008 Já myslel,jestli někdo to nezkoušel nastavit Vagem i u starších MR. Možná Cosby by mohl vědět... Nový modelový rok to samozřejmě má Citovat
Doli Vloženo 13. leden 2008 Vloženo 13. leden 2008 Já myslel,jestli někdo to nezkoušel nastavit Vagem i u starších MR. Možná Cosby by mohl vědět... Nový modelový rok to samozřejmě má Cosby mozna ano, ale nevim jestli by to nebylo levnejsi ve Skodovce.... Citovat
Luke288 Vloženo 13. leden 2008 Vloženo 13. leden 2008 cosby za tyhle věci chce nějakej ranec? Citovat
Doli Vloženo 13. leden 2008 Vloženo 13. leden 2008 cosby za tyhle věci chce nějakej ranec? Co vim tak celkem dost... Citovat
Luke288 Vloženo 13. leden 2008 Vloženo 13. leden 2008 aha. já když chtěl jednou něco překodovat ve škodovce, tak si za to neřekli vůbec nic, respektive nenaučtovali to na fakturu Citovat
Pepa007 Vloženo 13. leden 2008 Vloženo 13. leden 2008 Cosby mozna ano, ale nevim jestli by to nebylo levnejsi ve Skodovce.... Nesmysl. Ty máš s Cosbym takovou osobní zkušenost? Citovat
Lukáš91 Vloženo 14. Květen 2021 Vloženo 14. Květen 2021 Pánové poprosím o radu - OCT II 1.8 TSI 2010 L&K - stahování/natahování oken fungovalo jako na dálku, tak klíčkem... "Nejspíše" po výměně autobaterie během letošní zimy nefunguje ani jedno. Ano - dorazy oken jsem nastavoval několikrát - nepomohlo, nefunguje... Je možné, aby se tato funkce po odpojení baterie odkódovala? Nemá někdo nějaký nápad co s tím? Díky moc Citovat
mino22 Vloženo 14. Květen 2021 Vloženo 14. Květen 2021 Skus to nastavit klucom v zamku dveri, ak nepomoze tak znovu nakodovat cez VCDS, ak to tam mas nakodovane, odkodovat a znova nakodovat. Citovat
Lukáš91 Vloženo 14. Květen 2021 Vloženo 14. Květen 2021 Bohužel to nejde ani dálkou, ani klíčkem. Tak tedy jedině sehnat někoho s diagnostikou :-) Díky! Citovat
tom01 Vloženo 14. Květen 2021 Vloženo 14. Květen 2021 Dej klíč do dveří otoč do polohy odemčen a drž dokud okna nesjedou dolů a nacvakne dojezd, pak otoč do polohy zamčeno a opět drž dokud okno nevyjede nahoru a necvakne horní dojezd. Pak zkus pře DO a dojezdy dvoupolohých tlačítek vevnitř. Citovat
Lukáš91 Vloženo 14. Květen 2021 Vloženo 14. Květen 2021 Tom01 - nefunguje ani dálka, ani otočit klíčkem ve dveřích - otočím a držím klíček a nic (ani nahoru ani dolů). V tom je problém 🤧 Citovat
mino22 Vloženo 14. Květen 2021 Vloženo 14. Květen 2021 Stalo sa aj na mojom. Nakodovane to bolo, ale neslo to. Postupne - odkodovat, zavriet program, pockat, nakodovať. Pripadne este raz odpojit a pripojiť bateriu. Citovat
Lukáš91 Vloženo 14. Květen 2021 Vloženo 14. Květen 2021 Díky baterii ještě vyzkouším, je to jediné, co se na tom autě dělalo, ale nemohu 100% říct, že to je opravdu kvůli tomu - v zimě jsem okna nestahoval. Na diagnostiku budu muset někam zajet… Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.