mr.pecoun Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 takze diry vyrezane.... slo to jak pomasle ted uz jen zapojit el.!!!! a namontovat nadrzku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yeti79 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 AHoj, kola a podběh nemusí jít dolů, ale musíš si z ruky udělat trochu kloubovej klíč a k těm 2 šroubků u blatníku se taky dostaneš, ale přiznávám, je to pakárna, ale na druhou stranu i se sundanými podběhy. Jinak kdo by měl zájem, tak ostřikovače stále mám, viz. "stále nabídky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 takze ted sem dodelal kabelaz, cena v dilech byla cca 615 kc. a jeste tam neni rele za cca 500.- a ted du montovat do auta nadrzku a z5 naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 taaak a uz ostrikuju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 krasna prace. zavist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Moc krásná práce, já bych se do toho asi bál sám pustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 diky kluci, cele to trvalo 15h a stalo to 22OO ostrikovace a cca 1000 elektromaterial prikladam foto kontrolky na vodu. foto vysunutejch trisek dodam pozdeji nejsem to schopen vyfotit sam.... p.s. diky JaKr za zapujceni Vagu ja ho jeste nemam zprovoznenej..... p.s. nic na tom neni, je to v podstate jednoduche, a kabelaz obsahuje pouze 4 kable. a jedno relatko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Pěkná práce chlape.Gratulace ode mě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 pekna prace, sikulka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 diky , TomV,Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 (editace) Fakt je, že za ty prachy to stojí, ale bych nevěděl, co za ten další matroš koupit, a nějak se mi už nechce se v autě hrabat. A nemám moc místa, kde to dělat no. Možná bych do toho šel, kdyby tady kolem mě byl někdo ochotnej, kdo by mi pomohl. Každopádně je to vychytávka, kterou ti závidím. Kor, když mám osazený Xenony. Tak ještě jednou gratulka . Editováno: 4. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 taaak a uz ostrikuju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 tak a posledni foto..... foromen : kdyz prijedes tak ti diry udelam na pockani a to ostatni zvladnes sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 diky , TomV,Romariooo prosim ta ake su cisla pinov do rj a palubovky ? a to si rozoberal palubovku pri zapajni ? ja som tiez montoval ostreky no kabelaz som este stale nedokoncil .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 prosim ta ake su cisla pinov do rj a palubovky ? a to si rozoberal palubovku pri zapajni ? ja som tiez montoval ostreky no kabelaz som este stale nedokoncil .. cisla pinu nevim..... bral sem je ze zasob ktere mam doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Tak a kdy teda jedem hromadne do Trutnova montovat ostřiky Jinak mám dotaz. Jak to myje ty svetla dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 no podle me to meje dost dobre nez sem zacal montovat ostriky mel sem na svetlech hmyz a kdyz sem testoval bylo to pryc..... takze myslim ze kdyz to umeje zaschlou mouch je to good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 podla mna to je hlavne koli blatu a prachu.. tie muchy idu aj rucne niekedy tazko dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Svetlá to myje asi tak ako nájdeš tu na mojej fotke http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=523452 Tak a kdy teda jedem hromadne do Trutnova montovat ostřiky Jinak mám dotaz. Jak to myje ty svetla dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 hezká práce ale ty ceny elektro blbin, to je fakt hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 ceny elektro dilu jsou uplne strasny..... ale zas na druhou stranu je tu jeden pripad kdyz si skoda servis rekl za montaz ostriku cenu 5040Kc. a to je teprv masaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 je to trošku OT, ale kdyby někdo chtěl, tak mu můžu poskytnou za minimální cenu dráty s pinama a špuntama + konektory a když by jste věděli, číslo toho relé, tak ho možná budu mít také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Relé je normálka hocaké takže tam neni čo riešiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 (editace) ale inak je to 8D0 951 253 A ale stoji okolo 500 a este potrebujes konektor na to .. (drziak) a este piny .. a potom to stoji cez 1000 .. Editováno: 6. Srpen 2008, autor: foromen NECITUJ PŘEDEŠLÝ PŘÍSPĚVEK !!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 ja sem tam dal 7MO 951 253 A , taky ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.