BadyS Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Srazovky ještě nechávám dodělat, takže na příštím srazu či osobně budou k dispozici stačí se přihlásit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Zdravím,tak koukám že se vám to vyvedlo,akorát to počasí!!!Ale jinak supr fotečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Supr akce s označením aut a majitelu mohu jen a jen souhlasim počasi sice nic moc ale co člověk nadělal Badys-i - přiště někam pod nějakým mostem ;) hoďte ty fotky v zipech někam ke stažení - díky moc už teď se těším na dalši srazik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 taky přispěju pár foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 No už jsem se lekl že tam nebylo žádný žlutý RS,ale přeco jenom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 I já se přidám. Sraz byl super, až na to šílené počasí. Jinak já měl auto nickem označené, stačilo se juknout na zadní část. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 No už jsem se lekl že tam nebylo žádný žlutý RS,ale přeco jenom Lube, snad se na dalším srazu ukážeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 I já se přidám. Sraz byl super, až na to šílené počasí. Jinak já měl auto nickem označené, stačilo se juknout na zadní část. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Jo jo, to je ono! Jak prosté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 pánové máte pěkný fotečky...tolik vás tam bylo..to pomalu můžete konkurovat Pražskýmu škodahome srazu...fakt dobrýý..smekám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Nemáš natočenej ten můj odpich v tom připojovacím pruhu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Nemáš natočenej ten můj odpich v tom připojovacím pruhu? Byl jsem tak v shocku ,ze jsem na fotak zapomnel takze priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Byl jsem tak v shocku ,ze jsem na fotak zapomnel takze priste Tak tě beru za slovo, líp se na něj připravím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Tak tě beru za slovo, líp se na něj připravím. Pockej ,nenecham te jen tak ujet ,ale bylo to fakt dobry,100vka za par vterin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Nemáš natočenej ten můj odpich v tom připojovacím pruhu? Jj odpich to byl jsem cumel jak ti to jede piko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Koukam že jsme dlouho nekomunikovali pánové ,krom počasí všechno super a ještě ta obsluha v tom motorestu .Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Pockej ,nenecham te jen tak ujet ,ale bylo to fakt dobry,100vka za par vterin Stovka ne, jel jsem dle předpisů a hlavně jsem nechtěl ztratit Oktu předemnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Jj odpich to byl jsem cumel jak ti to jede piko To víš, musíš si autíčko rozmazlovat a ono se pak odmění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Stovka ne, jel jsem dle předpisů a hlavně jsem nechtěl ztratit Oktu předemnou. Urcite tam bylo neco mezi 90-100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Urcite tam bylo neco mezi 90-100 Tak možná jo, ale sledoval jsem víc cestu, než tacháč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Tak možná jo, ale sledoval jsem víc cestu, než tacháč. No vidis, ...kazdopadne jsme dobre pokecali ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 To víš, musíš si autíčko rozmazlovat a ono se pak odmění. Ja si ho hyckam a ono se mi tak odvdecuje skarede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Ja si ho hyckam a ono se mi tak odvdecuje skarede nonono ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Koukam že jsme dlouho nekomunikovali pánové ,krom počasí všechno super a ještě ta obsluha v tom motorestu .Neználek náhodou obsluha na to že tam byli jen dvě a podle mě i v šoku tak obsluhovali pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Koukam že jsme dlouho nekomunikovali pánové ,krom počasí všechno super a ještě ta obsluha v tom motorestu .Neználek Holky mely cely den free a najednou takova banda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky