Ondrero Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Ne je docela jiná. Má jiné úhly při pohledu shora a zboku a je celkově kulatější. Roomster je hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george20006 Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Tak objednano. :-) akorat si to musim vyzvednut osobne ve skoda servisu z duvodu odbrne montaze. Uz vidim jak me tam ohybaji trubky a rezou naraznik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Já se taky bál, že mě řeknou ať si zajedu dozadu na dílnu a pak k 499 bude připočteno 2 tis za práci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george20006 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Tak je vyzvednutá a v autě, ještě ji nainstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george20006 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Tak nevim, jaky prumer ma nrmalni octavka vyfuku, ale ja mam 50mm, vubec tam nepasuje a nesedi. Zitra hodim fotku. Ted resim co s tim, ale myslim si ze aby byla hezka i na combi, tak bych ji musel celou zvednut a posunout vic ven. To by znamenalo naohybat trubky a cely to povarit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Já si na výfuk musel dělat přípravek....Jinak bych se zbláznil se štelováním koncovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george20006 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Přípravek? Já normálně přemýšlím ze bych ji nechal namontovat. Téhle tejden jsem vysolil 3700 za výměnu vlnovce, tak jsem se snímá bavil o koncovce, že by nebyl problem. Jenže vyplaznout dalších cca 1000 za montáž. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Takový přípravek. Umožňuje hýbat s výfukem do stran, nahoru a dolů. Akorát musím vymyslet EVO 2 Páč už jsem teď úplně navrchu a ještě by to chtělo 1-2 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george20006 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Když na 4 kolce je ten vyfuk řešený jinak. A má úplně jiný tvar. Potřeboval bych ohybacku trubek a tak metr ji koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Nooo tak to tedy nemáš Plug and Play Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george20006 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 To vůbec ne. :-D no uvidím jak se s tím poperu. Aby to vypadalo tak to nechám asi odborníkům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george20006 Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Na ukázku, jinak je teď sundaná, sem se na to nemohl dívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 No bodejď by ne, když RS-a mají na koncovku výřez v nárazníku. Bez něj to nebude nikdy!! ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george20006 Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 To je jasné.Taky není problém proříznout nárazník, u té koncovky je i originál plastový lem kolem koncovky, jak je vidět u Ondrera. U mě je problém, že já když ji nasadím,tak je krátká a navíc pod nárazníkem. Aby vypadala pěkně, budu ji muset posunout ven a ještě nahoru a zapustit ji do nárazníku. Další problém je že koncovka má průměr trubek 43mm a já mám 50mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Tak ty průměry se dají vložkovat, to bude v poho. Ale to napasovat koncovku do výřezu aby byla jak má být to je drbárna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george20006 Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 No zatím je zpět v krabici, uvidím jak se rozhodnu. Ale zatím to asi nechám servisu. Mám s nima dobré zkušenosti. Teď mě měnili vlnovec. Momentálně mám v igelitce nové silentbloky na přední nápravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Tak zase proč né....Ať se staraj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george20006 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Tak jsem tam byl, zítra ráno jim to tam budu dávat. No starat se budou, přesně věděl jak ji chci a co chci. Také si to nechají zaplatit. Ale co se dá dělat když už jsem se do toho pustil,tak ať tam je ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUCAS.89 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 můžu se zeptat kolik si tak vezmou v servise za takove privareni koncovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 to by mě taky zajímalo... já mám výřez hotovej, trubku koupenou, koncovku připravenou... kamarád si před měsícem koupil COčko, tak ho využiju :-) nechá mi to grátis :-) tak jsem zvědavej kolik ušetřim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george20006 Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Tak ušetříš 1500,-. Já mít CO, ohýbačku trubek tak si to taky udělám sám. Jenže takovou možnost nemám. Tady přikládám jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Ale je to udělaný pěkně. Dokonce i barvu ti tam dali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubarum Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 vypadá to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
george20006 Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 (editace) JJ je to fakt pěkně udělaný, nastříkali to, takže to vypadá ještě líp. Ten rámeček tam dávat nebudu. Přemýšlím o zadní difuzoru. Tak až našetřím a bude doma, bude se pokračovat. Chtěl bych okopčit styl co má Ondrero ala scout. Editováno: 24. Duben 2014, autor: george20006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.