Břeťa Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 mam takovy problem při otevření dveří se mi nerosvítí stropní lampička a ani ty světylka ve dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 mam takovy problem při otevření dveří se mi nerosvítí stropní lampička a ani ty světylka ve dveřích Žeb yčipy ve dveřích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 mam takovy problem při otevření dveří se mi nerosvítí stropní lampička a ani ty světylka ve dveřích pozri poistku. aj lave predne dvere aj prave predne dvere nesvieti ti svetielko??? mikrospinac v zamku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Břeťa Vloženo 27. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Žeb yčipy ve dveřích? to znamena?? a jde to nějak řešit aby to svítilo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Břeťa Vloženo 27. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2008 pozri poistku. aj lave predne dvere aj prave predne dvere nesvieti ti svetielko??? mikrospinac v zamku. obě dvě strany ale jinak to světylko svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vyšňa Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 mám podobný problém... Svetlo interieru nad hlavou funguje len v prípade že ho manuálne zapnem keď ho mám v polohe automatického rozsvietenia pri otvorení dveri nefunguje čo by ma až tak neštvalo ale svetielko v predných dverách či ľavé alebo pravé absolútne nesvieti ani po výmene žiaroviek čo by som dal rád doporiadku aby som v noci videl do čoho šlápnem pretože to hovno do ktorého som skočil dnes večer mi dalo celkom zabrať než som ho odstránil z boty... bude to ten mikrospínač? čo to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajkis Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 mám podobný problém... Svetlo interieru nad hlavou funguje len v prípade že ho manuálne zapnem keď ho mám v polohe automatického rozsvietenia pri otvorení dveri nefunguje čo by ma až tak neštvalo ale svetielko v predných dverách či ľavé alebo pravé absolútne nesvieti ani po výmene žiaroviek čo by som dal rád doporiadku aby som v noci videl do čoho šlápnem pretože to hovno do ktorého som skočil dnes večer mi dalo celkom zabrať než som ho odstránil z boty... bude to ten mikrospínač? čo to je? Tak to nejspiše maš vadne už mokrospinače v zamcich, ja jsem je už menil po deviti letech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolík ASP Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Já to řešil taky, mám MR2000, podle návodu na http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...pinac-zamku.htm Až na pár záseků pohodička. Například mi dalo zabrat vytažení zámku ze dverí, protože jak jsem drzel klíč a snažil se tahat - rozjelo se mi okno na povolene stahovačce.. A mikrospinac u spolujezdce sem musel vymenit celej, nejenom ten vršek. Ale dá se a neni to složité. GL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capjackal Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Doporučuji ověřit, zda nejsou v gumové průchodce přelámané kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 u mě to začalo dělat taky náhodně. Stačilo propájet studené spoje.. mikrospinač jsem neměnil ani jeden všechny byly funkčni tak nebyl důvod měnit, jen si dát pozor při propajování spojů u konektoru aby nevznikl znovu studený spoj:) měl jsem všechno propájene složené a jak jsem zkoušel funkčnost tak lampička opět nesvitila.. a když jsem zahybal konektrem tak se rožla... řikal jsem si asi svazek tak jsem ho proměřil a byl ok takže jsem znovu rozebral zámek propajel ten spoj co spina lampičku a problem vyřešen. Pořádně prohřát a bude to ok:) Prošel jsem všechny zámky a všude stejný problém studené spoje u konektoru. asi 2 roky mi nešel safelook (jen v zimě to chytlo) auto zamykalo tak jsem to neřešil kdybych věděl že to je jen těmi spoji tak to dávno opravim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.