Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
mam takovy problem při otevření dveří se mi nerosvítí stropní lampička a ani ty světylka ve dveřích

pozri poistku. aj lave predne dvere aj prave predne dvere nesvieti ti svetielko??? mikrospinac v zamku.

• o 1 rok později...
Vloženo

mám podobný problém... Svetlo interieru nad hlavou funguje len v prípade že ho manuálne zapnem keď ho mám v polohe automatického rozsvietenia pri otvorení dveri nefunguje čo by ma až tak neštvalo ale svetielko v predných dverách či ľavé alebo pravé absolútne nesvieti ani po výmene žiaroviek čo by som dal rád doporiadku aby som v noci videl do čoho šlápnem pretože to hovno do ktorého som skočil dnes večer mi dalo celkom zabrať než som ho odstránil z boty... bude to ten mikrospínač? čo to je? :D

Vloženo
mám podobný problém... Svetlo interieru nad hlavou funguje len v prípade že ho manuálne zapnem keď ho mám v polohe automatického rozsvietenia pri otvorení dveri nefunguje čo by ma až tak neštvalo ale svetielko v predných dverách či ľavé alebo pravé absolútne nesvieti ani po výmene žiaroviek čo by som dal rád doporiadku aby som v noci videl do čoho šlápnem pretože to hovno do ktorého som skočil dnes večer mi dalo celkom zabrať než som ho odstránil z boty... bude to ten mikrospínač? čo to je? :D

Tak to nejspiše maš vadne už mokrospinače v zamcich, ja jsem je už menil po deviti letech

Vloženo

Já to řešil taky, mám MR2000, podle návodu na http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...pinac-zamku.htm

Až na pár záseků pohodička. Například mi dalo zabrat vytažení zámku ze dverí, protože jak jsem drzel klíč a snažil se tahat - rozjelo se mi okno na povolene stahovačce.. A mikrospinac u spolujezdce sem musel vymenit celej, nejenom ten vršek. Ale dá se a neni to složité. GL

Vloženo

u mě to začalo dělat taky náhodně. Stačilo propájet studené spoje.. mikrospinač jsem neměnil ani jeden všechny byly funkčni tak nebyl důvod měnit, jen si dát pozor při propajování spojů u konektoru aby nevznikl znovu studený spoj:) měl jsem všechno propájene složené a jak jsem zkoušel funkčnost tak lampička opět nesvitila.. a když jsem zahybal konektrem tak se rožla... řikal jsem si asi svazek tak jsem ho proměřil a byl ok takže jsem znovu rozebral zámek propajel ten spoj co spina lampičku a problem vyřešen.

Pořádně prohřát a bude to ok:)

Prošel jsem všechny zámky a všude stejný problém studené spoje u konektoru.

asi 2 roky mi nešel safelook (jen v zimě to chytlo) auto zamykalo tak jsem to neřešil kdybych věděl že to je jen těmi spoji tak to dávno opravim.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...