Přejít na obsah

3patně vyplněná servisní knížka


mazanec

Doporučené příspěvky

Zdravím,

mám dotaz ohledně špatně vyplněného datumu v servisce. Na prohlídce jsem byl loni v lednu, ale napsali tam 10 měsíc. Datum příští návštěvy byl totožný - 10-07. V říjnu jsem nikde nebyl, chystám se teď a taky sem si toho teď všimnul. Je tam napsanej i stav km, kdy mám zajet do servisu.

Jelikož to auto používám jako náhradní, tak jsem loni na něm moc km neujel. V podstatě se stav km naplnil do výše, jaká byla u minulé prohlídky.

Mám radši zajet na garančku (i když to papírově vypadá po 3 měsících), nebo až v říjnu? Dával bych to do jiného servisu, než loni, tak nevím jestli by v říjnu neřekli, že mám po záruce.

Co vy na to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud nesplníš další prohlídku do datumu, který máš v servisce uvedenej, tak bych řekl, že přijdeš o záruku. zajel bych tam podle datumu v servisce, nebo ať se podívaj do svých papírů a datum opraví, to myslím že můžou,napíše se jen kdo opravil a kdy a dá se tam další razítko. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...