Publikováno Únor 5, 200817 r Dneska za mnou jela ve Zlíně nějaká zelená ( takova ta pastelova) fabka s Rs nárazníkama, koncovkou a xenama. Spz 8A5 1981 nebo tak nějak. Pořád se mi lepila na prdel jak kdyby byl teplý Byl to někdo odsud?
Únor 5, 200817 r Dneska za mnou jela ve Zlíně nějaká zelená ( takova ta pastelova) fabka s Rs nárazníkama, koncovkou a xenama. Spz 8A5 1981 nebo tak nějak. Pořád se mi lepila na prdel jak kdyby byl teplý Byl to někdo odsud? bol som to ja mam ale TN XXXBI p.s.: si myslis ze sa ti niekto prizna
Únor 5, 200817 r Dneska za mnou jela ve Zlíně nějaká zelená ( takova ta pastelova) fabka s Rs nárazníkama, koncovkou a xenama. Spz 8A5 1981 nebo tak nějak. Pořád se mi lepila na prdel jak kdyby byl teplý Byl to někdo odsud? Po tomle určitě ne, se bude báááát....
Únor 5, 200817 r Autor proti zeleným pastelovým fabkám nemám nic. máti má taky takovou barvu ale vadí mi lidi co se vám lepí na zadek a snaží si něco dokázat, aniž by se odhodlali vás předjet a zmizet. to mě pak vytáčí. stačí aby se před vama něco stalo, vy to ubrzdíte, ale ten za vama už ne a hned je problém.
Únor 5, 200817 r proti zeleným pastelovým fabkám nemám nic. máti má taky takovou barvu ale vadí mi lidi co se vám lepí na zadek a snaží si něco dokázat, aniž by se odhodlali vás předjet a zmizet. to mě pak vytáčí. stačí aby se před vama něco stalo, vy to ubrzdíte, ale ten za vama už ne a hned je problém. Souhlasím, jsou to pitomci,kteří si myslí, že všechno ubrzdí, že mají nejlepší reakce,...
Únor 5, 200817 r Souhlasím, jsou to pitomci,kteří si myslí, že všechno ubrzdí, že mají nejlepší reakce,... Jojo vcera se zamnou taky nekdo lepil a to jsem mastil 120 za obci - nejak jsem cekal ze se neco semele - ale ono nic
Únor 6, 200817 r proti zeleným pastelovým fabkám nemám nic. máti má taky takovou barvu ale vadí mi lidi co se vám lepí na zadek a snaží si něco dokázat, aniž by se odhodlali vás předjet a zmizet. to mě pak vytáčí. stačí aby se před vama něco stalo, vy to ubrzdíte, ale ten za vama už ne a hned je problém. Jj, tohle mě taky irituje, ale barva na to nemá vliv-tuhle se lepila žlutá F, a to byl zrovna snížek, nechápu
Únor 11, 200817 r Hele nebude vadit, když to tu taky využiju k tomu, že jsme se včera kolem šestý honily se zatím neznámejma slečnama ve stříbrný FRS, byli jsme s kámošem taky s FRSkama...a byla docela sranda
Únor 29, 200817 r Kto to bol dnes co na mna trubil pred kruhaco v trencianskej turnej pri volvo predajni. Neviem co to bolo za curaka ale bola to F I hatchback ( biela alebo strieborna) s SPZ BA........ zrejme bol nervozny ze musel ist za mnou pred kruhacom 40km/h sa mu ospravedlnujem ze som si ho vobec dovolil spomalit ak chce nech dojde ospravedlnim sa mu a dostane do Ak to bol niekto odtialto nech sa prizna co trubil na fabcu vid avatar s SPZ TN....... ak ma odvahu, pako.
Březen 1, 200817 r Smysl tedle diskuze mi uchazi .)skodovek jezdi v cesku mraky, a v orientu stejne tak, tak sazet na to ze se ti ten nekdo prihlasi je velmi mala .)u atypickych aut podstatne vyssi ale i tak ((
Březen 1, 200817 r to ste boli na nocnej v praci alebo problemy so spankom ? p.s.: o pol tretej v noci to uz je zavislost
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.