vick Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Tak pánové,kdysi to tu už zaznělo,ale rychle to vyšumělo,takže co udělat přes léto sraz?Celá republika.Prostě uděláme jeden víkend volný a nejlépe všichni se někde sejdem a pokecáme a poznáme se.A hlavně mě láká ta společná kolona samých vlajkových lodí.To musí být pastva pro oči.Vím že pro někoho to bude dál a pro někoho blíž,ale to není podstatné.Jde o to setkat se. Nemusí to být ani celý víkend,stačí den. Schválně jsem to rozpitval už teď,ať máme čas na návrhy a eventuelní poznámky.Takže kdo má nějaký návrh,tak sem sním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rauch Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Tak pánové,kdysi to tu už zaznělo,ale rychle to vyšumělo,takže co udělat přes léto sraz?Celá republika.Prostě uděláme jeden víkend volný a nejlépe všichni se někde sejdem a pokecáme a poznáme se.A hlavně mě láká ta společná kolona samých vlajkových lodí.To musí být pastva pro oči.Vím že pro někoho to bude dál a pro někoho blíž,ale to není podstatné.Jde o to setkat se.Nemusí to být ani celý víkend,stačí den. Schválně jsem to rozpitval už teď,ať máme čas na návrhy a eventuelní poznámky.Takže kdo má nějaký návrh,tak sem sním. ok,co tak v Bratislave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 ok,co tak v Bratislave Je mi úplně fuk kde.Tu nádrž na to obětuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Je mi úplně fuk kde.Tu nádrž na to obětuju. jj.klidne bratislava....jsem od brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Ked Bratislava, pridem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Ja pojedu treba do Nemecka,hele sice sem z Pardubic,ale pocitejte na 100% se mnou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Ja pojedu treba do Nemecka,hele sice sem z Pardubic,ale pocitejte na 100% se mnou..... 100%prijedu jen se domluvit kdy a kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Ja myslim ze dva dny by byli nej... aspon bysme si to stihli vsechno prohlidnout a vzajemne zkritizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 no jasně.Ono ale nejdříve by to chtělo zjistit přibližnou účast to je jasné.Skrz 5 aut to nemá cenu.Ale myslím si že by to nemělo chybu.představa nějakých 20 supů v koloně mě láká.A musí to vzbudit i pozornost.A dálka není žádná překážka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Na stopro bych taky přijel. Bratislava není problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 tak ja opet muzu zkusit kontakt do MB, aby to bylo do fabriky v Kvasinach vcetne vreleho prijeti a pod zastitou SA - jediny problem muze byt nabeh noveho supa, respektive combika - uvidime, zavolam a dam vedet, je to jedna z variant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 tak ja opet muzu zkusit kontakt do MB, aby to bylo do fabriky v Kvasinach vcetne vreleho prijeti a pod zastitou SA - jediny problem muze byt nabeh noveho supa, respektive combika - uvidime, zavolam a dam vedet, je to jedna z variant jasně tak to by bylo úplně stylové.Kuknout kde nám ty naše krasavce udělali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Jo tak MB bych bral To by byla fakt stylovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Jo tak MB bych bral To by byla fakt stylovka... jj,uvidíme jak pořídí kolega Vytlacil.Kdyby to vyšlo tak máme obrovský zážitek.Jen se hlaste další.Čím víc,tím líp.Návrhy,poznámky,vše vítáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 jj,uvidíme jak pořídí kolega Vytlacil.Kdyby to vyšlo tak máme obrovský zážitek.Jen se hlaste další.Čím víc,tím líp.Návrhy,poznámky,vše vítáno. No myslim ze do MB by som sa aj dal nahovorit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 jooo,taky bych se přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Myslim ze MB by byla opravdu super ale do Brna bych klidne dojel taky. Brno je takovej docela dobrej stred kam by mohl prijed kdokoliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 taky bych přijel, i když nemám žádnou úpravu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 taky bych přijel, i když nemám žádnou úpravu... Kámo ale to vůbec není o úpravách.To auto ani žádné zvláštní úpravy nepotřebuje.Je dokonalé samo o sobě.Takže nezoufej a v případě se srazu se klidně přidej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Jo MB by bylo Supracky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxík Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Sraz to byla pastva pro oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Srazík by mě taky lákal byla by to pastva pro oči, tolik SUPíků najednou v různých barvách, ať již s úpravami nebo bez !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 (editace) Jo tak to mě taky láká jen nevím čím mám přijet!? Aby to malýmu nebylo líto Editováno: 15. Únor 2008, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Jo tak to mě taky láká jen nevím čím mám přijet!? Aby to malýmu nebylo líto Tak ho naloz do kufra a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Tak ho naloz do kufra a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.