Dandisan Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 pěkný fotky Opět hodnotím sraz jako super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 ano přesně tak sraz super fotky taky super jen ted budu čekat jestli nepřijdu o papíry když jsem jel domu naháněl jsme Doda a stejně jsem ho nemohl dojet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Pepo podle mě rozhodla ta dodávka co jsem předjížděl na konci Čivic. Tam jsem Ti ujel. Ale víc než 160 jsem nejel... Nakonec jsem vše stihnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Jo páni jsou závodníci tak hlavně aby k těm fotkám z PU nepřišla ještě nějaká poštou.Škod,že jsem nejel ž do konce.Tak příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 (editace) Zdar kluci, bylo to opět velice good, jen nechápu co to tam stojí za čumila v tom hnědým triku a okulárema? Jinak cesta domů s Lukasonem byla suprová, vůbec by nebylo špatný to jet v jedný linii...super silnice, svižnější jízda, zkrátka jsem pěkně protáhli kočáry tak se zase někdy budu těšit Mějte se fajn a čus. P.S.: fotky pěkný Dóďánku Editováno: 28. Květen 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Díky, díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 (editace) CAJK, CAJK ......... :kol-47: prima pokec a o5 vydareny sraz pan fotograf z kolina se taky cinil jen me stvalo to JENDO ze sem ti nestihal si za to vzal a cejtil sem tvuj motor,... a peknou ucinost katiku jeste tedka to cejtim spaleny vajicka a pekne se vypalujici plech,.... hruza fetoval sem svoji jablickovou vonavku v aute ale jinak rovinka z podhoran do vrdu tam mi to i trochu jelo Editováno: 28. Květen 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 CAJK, CAJK ......... :kol-47: prima pokec a o5 vydareny sraz pan fotograf z kolina se taky cinil jen me stvalo to JENDO ze sem ti nestihal si za to vzal a cejtil sem tvuj motor,... a peknou ucinost katiku jeste tedka to cejtim spaleny vajicka a pekne se vypalujici plech,.... hruza fetoval sem svoji jablickovou vonavku v aute ale jinak rovinka z podhoran do vrdu tam mi to i trochu jelo Já jsem prostě musel tu plechovku krapet protáhnout, aby nezlenivěla, ale stíhal si mi pěkně Za Podhořanama jsme ho mydlili pěkně, jen co je pravda Měj se a zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Čusík chlapci - jsem rád že jsem se dostal do vaši VIP společnosti Moc rád s Vámi zase nakroutím nějaké km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 ccdeny-jo bylo to čupr drupr Mě pobavil ten Tvůj avatar - Hoří má panenko Na to se rád podívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Jo když se jen testuje a kouká tak je to ale když je pak akce na ostro to pak se člověku kousne pumpa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 tak pánové kdo vymyslí další místo na sraz???? a hlavně datum aby nikdo nic neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 uz tak brzo jo neblazni hele nech to tady chvily mrtvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 víš jak člověk se nudí tak přemýšlí i když to bolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 (editace) Kluci jak jsme se na srazu bavili,tady je ten krásnej piškotův dráček: http://forum.skodaho...ost__p__1635097 A takhle dopadnul: http://forum.skodaho...ost__p__1606649 Trhá to srdce Editováno: 1. Červen 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 jo jo o nem vim,... vedel sem to jeste driv nez to bylo tady,... uplne sileny na tuningu sme staly minulej rok vedle sebe ... to jsem mel jenom naraznik svetla a kola POLI takze zadna slava ale nad PISKOTIKEM sme slimtaly oba, jak ja tak i FOBINKA skoda ho,... ale borec si udela novou fabku za havarijku mu daly tolik ze si uz objednal novou fabku jen zase ten cas nadtim stravit bude nahovno no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 (editace) zdravim vás pánové možná i dámy jestli bude nějakej sraz v červenci tak se mnou na 100% nepočítejte v tento měsíc jedu na 2 dovolený takže nebude na nic jinýho čas. Jinak piškot byla super kára prostě ten klučina má vkus a to má málo kdo Editováno: 3. Červen 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 Tak v červenci ale i srpnu to podle mě nemá vůbec cenu dělat-každej bude mít starostí dost. Spíš si myslím ještě něco spáchat koncem června a pak až v září... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 u mě srpen v žádném případě, je celozávodka, červenec otázka, a konec června záleží kdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 dandisan: že by TPCA nebo přidružená firma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Ne e- Dan je z pardubic. Ale automitive to je :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 chlapy tak co teda nejaky to datum navrhuji opet poklidnou NEDELI a to s datem 1.7. co vy na to,.... zadnej plan trasy vymyslenej zatim nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Za mě může bejt,ale ne moc pozdě. V 16:30 musím být v KH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 zase ? covece co ty kam porad jezdis delat to teda nevim cas bych vyidel zase cca kolem ty 12:00 - 13:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 (editace) nechcete si udělat výlet do doks u český lípy? budu kousek odtud na dovče,že bych se připojil... třeba výlet do bolky do depozitu ... už jsem tam dlouho nebyl ... edit: doufám že nejste ta banda vyvrhelů z benzinky v sendražicích Editováno: 13. Červen 2012, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.