Popu Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 hele vy bejcci, modrou ustrici tady z toho delate vy ............ jedu na sraz do prahy minule byla ucast docela dobra a pekny auta .... to sem ti prece jenicku rikal jak sem se za tebou stavoval s OIII a pak te vysazoval ze pojedu na sraz .......... tak 7.4. nedele, je dalsi,... porada se to kazdou prvni nedeli v mesici tak aspon by si mohl poradne protahnout RSko kdyz stim jezdis skoro jenom defakto kolem kostela .... to plati i prto ostatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 nemáš náhodou na střeše bílou folii? myslim že jsem dneska viděl auto u přejezdů v čáslavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 hele Lukason ....tak Ty děláš náborovou akci na sraz ve Tvém kraji ...pěkný nápad Ti za odměnu asi budeme muset koupit u mekáče hranolky ,nebo zmrzku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 azri: .......... ne ne, to je jeden posik odsad z casky ma to vysoky jak kobyla jak si si ho mohl semnou splist simte nehlede na to ze moji zuzovou by snad neprehlidnul nikdo stan: .......... ja uz to planoval skoro minule,.... ale rikal sem to jenom jednomu a tomu se nechtelo,... tady odnas jsou vsichni liny a kdyz ne liny tak rodinka je samozrejme prednejsi a jeste kdyz jsou maly spunti ...... ale uvidime,... snad se aspon dva najdou kdyby nas bylo dvacet, byla by to parada to bezdebat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Lukason : až budeš mít (třeba) někdy rodinu a děcka k tomu,tak uvidíš že už to není tak jednoduchý něco plánovat -to vím sám (a to mám ještě k tomu každý druhý víkend pracovní) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 ale tak to ja vim,... neboj se, je mi to jasny,... na to vubec nenadavam, jenom konstatuju jak se tady veci u nas maji a ze je nekdy slozity skloubit sraz tak aby se to vsem znas hodilo a mel nekdo volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Mňaucel má pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 (editace) mam prezuto panstvo letos jsem prvni vlastovka.... ale kdyz napadne snizek mam tu jeste bobcu a ten bude na zimnich jeste tak 3 tydny sice nebude mit mlada s cim jezdit ale me to vubec neva. jinak dneska jsem i umyl cernocha na vapce a stalo me to 50 kc a to jsem to vzal pekne praskem a horkou vodou.... a nakonec vosk a suseni..... Editováno: 17. Březen 2013, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 blazen ale mit jeste jednou auto, kola v cajku tak uz taky jezdime na letnich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Tak si včera říkám, jak opláchnu auto wapkou od soli. Nic víc. Ale nějak se mi to rozleží v hlavě a šup šampón do kýblu a vodu. Myju auto..."sušit ho nebudu, to je pakárna" říkám si, ale packy už lítají po karoserii a mám osušeno. Říkám si, že to ani moc nebolelo, mám velkou radost. Tak mě kurwa někdo už řekněte,kdy bude to posraný jaro, čumim z okna a zase padaj sračky, takže zejtra bude auto zase jak prase, to mě poser. Seru na mytí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 tak presne takovou myslenku sem mel vcera taky zejtra planuju jet do skoly autem tak je to jasny,... bych se z toho taky uz nejradsi posral,.. porad sype !!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/74669-dodovic-4x4/?p=1738800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 tak gratulace TATI a at roste jako z vody a uz ho zaucuj nasim zvyklostem a tradicim okridleneho sipu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Kamaráde taky se připojuju, ať je hlavně klučina zdravej a má se dobře (to bude tatouše stát nemalý úsilí uživit takových hladových krků) Pořádně oslavuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Gratuluju Dodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Taky gratuluji a ať Vám dělá jenom radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1.2 Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Taky se připojuju. Gratuluju, je to kluk jako buk. Ať dělá jenom radost a roste z něj novej škodovkář. Hlavně je potřeba ho pořádně zalejt, ať roste jak z vody a je zdravej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Díky chlapy! Škoda že na těch našich srazech nemůžeme dát panďuláka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Prosíme o hlasy:http://kolinsky.denik.cz/galerie/ko-miminka-22-3-2013.html?mm=4358911Předem děkujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Tatko, Štepa tam ma hlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Luky dík-za to Ti Štěpánek pošle plínu.... jetou Denně jich je tak 9-10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Parada,... muze klidne i dve uz se tesim jak si ji vystavim v pokojicku tak to se kluk s tim sranim teda nepare to ho krmite necim hodne vyzivnym vid ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Tím nejlepším co může mímo od mamuše dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 poradny ziviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.