Dandisan Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 tak u mě zase nic mohu až příští víkend proboha, já se k vám snad nikdy nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 jak tak na to koukam,... to zas tam budem ve trech ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 sem šel naproti tobe ke svému autu "a kouřil jsi"? a pak jste šly směrem ke kruháku .Vy bydlíte v tom věžáku co je za nim ten betonový plácek a za nim vlevo školka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 jo takto sem nebyl já jinak my bydlíme u kauflandu jako směr nemocnice ale jinak sme tam procházeli no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 aha .. no že paní vycházela ze vchodu. tak dáme minisrázek přístí neděli u kaufu na párek?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 jasny neni problem. se ješte dohodnem a dáme si párek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 (editace) Zdar kluci, tak já bych zrovna mohl v sobotu, v neděli u mě obligátní oslava (brácha měl 40 tiny a udělal státnice na Bc.), takže v něděli nemůžu ani houno, páč Editováno: 20. Červen 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 vejkend co vejkend v lihu borci, tedka me tak napadlo,.... v sobotu se kona sraz i v MLADE BOLESLAVI a jdou hosi do muzea,.... neudelame si cestovni vylet spis tam ? zalezi teda taky na pocasi CO VY NA TO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Ja v sobotu nemuzu. Hlavne v muzeu sme byli minulej tyden alecstoji to tam ta to. Spis bych jel znovu do detenic na jidlo. To doporucuju. Stoji to za to. Takze nedele koukam ze pada. Moc lidi se neozvalo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 nedele porad plati ne ? budeme tam asi zase ve trech ale co,... kouknem na rozhlednu a je to hlavne uvidime jaky bude pocasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 kurňa jel bych na tu rozhlednu, ale smolík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 já balim a za 1.5h vyrážíme tak zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 tak si to uzij a hlavne vofafrne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 Koukám borci,že chcete na rozhlednu. A rozhledny já navštěvuji rád,mám jich za sebou již skoro devadesát a na této jsem ještě nebyl. Jestli bude nějaké slušné počasí (aby bylo vidět dál,než na zem pod rozhlednou ),tak bych se případně v neděli za váma vydal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 no to budeme radi ............ zde souradnice kde se stretnem a pak vyrazime na rozhlednu http://www.mapy.cz/#!t=s&x=15.283514&y=49.961123&z=17&u=u&umc=9iZHbxXLS6¨=49%C2%B057'40.617%22N%2C%2015%C2%B016'58.082%22E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 OK,čas v 14 hod. platí? Účast potvrdím v neděli dopoledne. Do té Bolky zítra jedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 tedka koukam ze v nedeli mozna pojedu na ty drifty do prahy kurnik ..... takze asi mozna nedorazim,.... nebo mozna jenom na rychlovku a pak smer praha .... no nejradsi bych to po tomhle zjisteni presunul tak na 12:00 Borci co vy na to ? NEDELE - 12:00 h. posunout to o dve hodky dozadu ...... co vy na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 Pawouk nema problema. Samo,že jen za solidního počasí - přece jenom to mám 100 km. Jen koukám,že na vlastním webu moc informací nemají. http://www.havirskabouda.cz/index.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 no jasny,... podle pocasi,... co mam rikat ja taky litam na prazsky srazy 100 km jedna cesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 No jo,co naděláš,když tady ta středočesko-kolínská cháska je nespolehlivá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 Já v neděli přijedu určitě. Tak teda v kolko časov ve 12 nebo ve 14h u kauflandu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 budu rad ve 12h ale jak ostatni,... pepa snad moc bude, kdyz psal ze bude valet sunky kdo dalsi jeste dorazi vubec ? neboli kolik nas bude ? ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 Klidně i ve 12:00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 Chlapci nn :-(. Ja musim na nedelni obed kdyz sme meli cas ve 14 hod ale pokusim se dorazit :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 Josef, s tebou jsou porad jenom sami problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.