Popu Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Kolín - Kutná Hora - Čáslav co takhle neco podniknoput detska tedka o vejkendu by melo byt hezky a ani zadny carky s hackama by nemely padat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Tak co třeba v neděli odpoledne (můžu do 16:00)? KO nebo KH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 nedele by sla ..... videl bych to na horu ... ty jsi odkud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Zkus hádat.... třeba podle nicku Hora by šla - od 17:00 tam hraju hokej, takže před tím? Třeba v 15:00 na námku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 no jeste domluvime, nejak treba behem vejkendu ...... nevim jak to vsechno bude a kazdopadne by to chtelo vic lidi jeste jinak pokud vim tak na namko se nemuze ne ? je tam zona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 sry nejak to nevychazi s casem,...... :-/ jinak bych to videl nekdy v tejdnu treba,... a chtelo by to vic lidi :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 zdravim co to tu vidim pěkně se to tu začalo hejbat... tak se musime dohodnout a sejít se na pokec mužu každej víkend někdy i přes týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Dokud tady někdo natvrdo nenapíše termín tak 2 týdny dopředu tak se z místa nehneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 No tak stanovime termin na 14. dubna to je sobota. Vsichni by meli mit po vyplatach tak by se nas mohlo sejit vic. Kde bych to udelal v koline i teska tam je dost mista a nebo na namesti :-D. Mozna by mi nevadila kutna hora ale to nevim kde tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedisko Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Hodilo by se to někomu dneska? Navečer třeba 18hodina ? Je mi jedno jestli Kolín nebo Kutná Hora či blízké okolí. Mimojiné, v Kutné Hoře na "hlavním" náměstí je zóna, víceméně se tam nesmí, jen pokud si koupíte nahoře "parkovací a projížděcí" lístek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Za mě dneska blbý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedisko Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Nebo neděle by se mi třeba i hodila :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Zdar chlapi, jsem z Čáslavi, taky bych se sešel na pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 (editace) Tak já to trošku zrekapituluju: místo - parkoviště Kaufland Kutná Hora (je to prostřední alternativa a je tam celkem velkej plac a tak si zaparkujem vedle sebe a vycvaknem) GPS: 49°57'40.445"N, 15°16'58.796"E termín - sobota 14.4., čas: 14:00 Ten čas jsem střelil-když tak upravím. Co vy na to? Editováno: 26. Březen 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 (editace) Jendoslave-klidně dojeď! Tak já to trošku zrekapittuluju: místo - parkoviště Kaufland Kutná Hora (je to prostřední alternativa a je tam celkem velkej plac a tak si zaparkujem vedle sebe a vycvaknem) GPS: 49°57'40.445"N, 15°16'58.796"E termín - sobota 14.4., čas: 14:00 Ten čas jsem střelil-když tak upravím. Co vy na to? Jasná věc, snad na to nezapomenu a budu moct. Asi tuším, kde je tam Kaufland. Je poblíž prodejna kočárků VYDEKO a kdysi tam bývala JETka a taky je tam poblíž STK, je to tak? A kolik by nás prozatím mělo být? Ještě dotaz...Co bude náplní srazu? Hromadná masturbace nad vystavenými vozidly? :D:D JOKE! Editováno: 26. Březen 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Je to jakoby zezadu Alberta u kruháče http://www.mapy.cz/#x=15.284138&y=49.960575&z=15&t=s&d=muni_3774_1 Vypadá to na cca 4-5 lidí. Hromadná masturbace? Proti gustu žádný dišputát.... Pokecáme o zkušenosti s vozidly atd. Účast-návrh: Dodo-Kolín, Jendoslav, Pepik90, Speedisko, Lukason, Xfree, Misubaro, Ivanek007.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 (editace) potvrzuji svoji ucast jen bych prosil teda doda aby vsem kdo potvrdily ucast byl tak ochotnej a poslal treba dva dny dopredu SZ protoze je dost mozny ze na to zapomenu a to bych docela nerad Jendo ? ty ses z Čásky ? ze tady nikde takovou octavku sem nevidel no zajimavy,.... kazdopadne z fotek v tvym vlakne sem usoudil ze bydlis Čáslav - Na Skále ze se nepletu vid ? Editováno: 26. Březen 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Jo napíšu, pokud na to sám nezapomenu Jinak máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 (editace) jo super potvrzuji učast a zkusim ukecat kámoše jinak čas je super Editováno: 26. Březen 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 (editace) potvrzuji svoji ucast jen bych prosil teda doda aby vsem kdo potvrdily ucast byl tak ochotnej a poslal treba dva dny dopredu SZ protoze je dost mozny ze na to zapomenu a to bych docela nerad Jendo ? ty ses z Čásky ? ze tady nikde takovou octavku sem nevidel no zajimavy,.... kazdopadne z fotek v tvym vlakne sem usoudil ze bydlis Čáslav - Na Skále ze se nepletu vid ? Zdar Lukasone, jasná věc, bydlím a je divný, že si mě neviděl, protože projíždím přes město skoro denně , kde ty bydlíš? Teď tak přemýšlím, že si mě ještě nezaregistroval bude možná tím, že auto opravdu moc nesvítí, takže více zapadá do davu v týhle barvě (když je ještě třeba spinavý, tak ještě víc). Teď ho mám od víkendu umytý a naleštěný a svítí jako kráva docela musím říct, že mu to pořád sluší a i skoro po třech letech mě to auto pohledem zvenku krutě dostává (prostě čumáček můj milovanej). Kdyby to četla přítelkyně, tak by si myslela, že mi hrabe Páč valná většina ženských nedokáře pochopit láskyplný vztah chlapa k autu Editováno: 26. Březen 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 jako mozna ze sem te videl tedka o vikendu tady na prvnim kruhaku na ostraku ....... ale nejsem si jistej pres namko jezdim taky skoro denne a jinak bydlim u kosmosky jakoby zadem k domovu duchodcu jestli vis a auto mam taky nalesteny od minulyho tejdne a zatim to drzi ale ve ctvrtek hlasej prehanky takze bude asi po .,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 (editace) jako mozna ze sem te videl tedka o vikendu tady na prvnim kruhaku na ostraku ....... ale nejsem si jistej pres namko jezdim taky skoro denne a jinak bydlim u kosmosky jakoby zadem k domovu duchodcu jestli vis a auto mam taky nalesteny od minulyho tejdne a zatim to drzi ale ve ctvrtek hlasej prehanky takze bude asi po .,.... Jojo to bych možná mohl být já..JJ tam to znám, bydlí tam i můj kámoš mezi ostrákem a kosmoskou. Tak good panečku to je pohoda takhle škodováci držet při sobě...už se těším na sraz. Kdyby si se chtěl setkat dřív, tak klidně napiš a můžem se sejít třeba naproti Impru a pokecat, jak bývají tuning srazy Editováno: 26. Březen 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 zejtra budu slidit po meste tak ty nase plechovky,... teda spis tu moji s tim malym srdickem co tluce pod kapotou a tim tvym nabusenym kanonem muzem vystavit na velkym parkovisti na namku co ty na to,... zajimalo by jestli te znam aspon od videni co ty na to v kolik mas tak cas ja bych moch tak kolem treti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 (editace) zejtra budu slidit po meste tak ty nase plechovky,... teda spis tu moji s tim malym srdickem co tluce pod kapotou a tim tvym nabusenym kanonem muzem vystavit na velkym parkovisti na namku co ty na to,... zajimalo by jestli te znam aspon od videni co ty na to v kolik mas tak cas ja bych moch tak kolem treti Zejtra i ve středu je to na prd, z práce se vrátím dýlejc, ale ve čtvrtek odpoledne by to šlo, ale fakt bych to nedělal takhle na námku, aby nás černý spoluobčani neumlátili lahváčema Tý máš fábku I a co za motor? 1,4? nebo haťapa? tu jsem kdyžtak měl taky nedávno a kolik ti je? Hoj Editováno: 26. Březen 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 hatapku vubec,... nejsem blazen mam 1.4 no ve ctvrtek ma zacit curkat tak nevim hele a neuplatej mas silnou stojovnu tak ja pojedu prvni a ty me potlacis kdyztak a ujedem jim videl bych to na zejtrek nebo na stredu hele kdyz by bylo jeste pekne a muzem klidne dilejc pokud by to nebylo teda v 10 vecir ..... koncem dubna mi bude krasnych 22 ty ses o 10 rucku starsi koukam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.