ccdeny Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Čus - je to škoda.Na opravu nepospíchej-je lepší počkat na někoho kdo to umí a má čas než pospíchat a pak tě to bude akorát s..t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 (editace) Přátelé kamarádi,dne 10.12.2012 ve 22:04h se mi narodil syn Tomáš . Mám z toho velkou radost a chtěl jsem se s Vámi o ni podělit. Editováno: 11. Prosinec 2012, autor: ccdeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Zdar! Tak Zdendo nakonec kluk! A to ses bál že zase holka, viď?! Doufám že až tyto řádky budeš číst že je uvidíš aspoň 3X!!! Tak hlavně ať roste a dělá Vám jen samou radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 Příjmi moje blahopřání, radost mám velikou, že už máte vše za sebou a jsi šťastnym tatinou. Maličkému pak štěstí, zdraví posílám mu do vínku, aby rostl k radosti pro tatínka a maminku. -_- -_- -_- -_- -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 taktez gratulace a hnedka ho pekne zasvecuj do tajuplnych prekvapeni okridleneho sipu tak at roste :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 taky se připojim s gratulací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 gratulace k potomkovi.......konecne dalsi naslednik :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 gratulace! :kol-47: a ať je z něj jednou taky škodovkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 (editace) taky se samozřejmě připojuju, jelikož Zdendiku to není tvoje první, tak víš už do čeho jdeš, je to prostě jen a jen radost, gratuluju a ať malej roste a je hlavně zdravej jako ryba rybovatá Měj se a doufám, že ses pořádně zrychtoval Jo a na škůdky má ještě chvilku čas Editováno: 18. Prosinec 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Připojuji se také ke gratulaci(a já proč nechodíš do práce ) Malej ať prospívá a dělá vám jenom radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Jinak pánové všem krásný svátky,bacha na kosti a žlučníkový záchvaty Svátky si užijte jak nejlépe umíte a v Novém roce zase někde na akci AHOJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 zdarec pánové taky přeji abych nezapoměl bohatýho ježíška a všechno nejlepší do novýho roku 2013 -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 připojuju se samozřejmě taky, hlavně chlapi ať se svátky vyvedou a pořádně si odpočinem. Po novým roce někdy kolem třeba 20.1. bychom se mohli zpíchnout a pokecat, jestli třeba někdo z vás taky dostal trenky a fusekle od ježuchy (určitě to tam zejtra bude) Hoj a opatrně s těma schnitzlama a salátem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 * * * Tak kamarádi, všem přeji VESELÉ VÁNOCE, hodně dárečku pod stromečkem a vcelku toho co si člověk přál. * * * * * Také přeji šťastný NOVÝ ROK, vykročení tou pravou nohou, ale hlavně samozřejmě to zdravíčko a ať nám to v SEZONĚ 2013 pěkně jezdí a je co dalšího zlepšovat. * * * * * * * ** PF 2013 P.S. ....... kazdopadne po novym roce bych se urcite rad scuchnul na pokec a pohazet tema koulema tak se smejte a uzivejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Ahoj chlapáci, nejdříve chci všem poděkovat za gratulace k narození mého syna :kol-47: Přeji Vám krásné a klidné svátky vánoční, hodně zdraví štěstí a autíčka ať Vám hezky slouží ps:taky čekám,že pod stromečkem najdu trenky a fusekle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1.2 Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Nazdar chlapi, taky přeju všem pohodové svátky a v dalším roce spoustu bezpečně najetých kilometrů a aby ty trenýrky neškrtily a fusky hřály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Taky přejem šťastné veselé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Ty kaňoure, chápu to dobře, že čekáš 3tího sviště ? tak já se teda musím pochlubit taky...já čekám 2. mrňouska Tak congratulations kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 vsichni nabouchany,... no to je parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 jo v nasem pripade to je ale nabouchany salatem a rizkem....tak co jste dostali? ohledne auti jsem dostal tricko skoda motorsport tak mam velkou radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 tak klasika mekky darky a jinak v celku ani nic,... jinak volant, koberecky VRS, kozenou rucku, nejaky smrady na sebe a to je asi vsechno nic zajimavyho ani prekvapujiciho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Tak štědrý večer končí-trenky jsou doma fusky jsem nedostal a co se týče auta:poukázka do obi za kterou bude hydra.hever na kolečkách + gola a momenťáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 (editace) on vám to řekne sám až tu bude ale jooooooooo čeká jinak co vánoce? no trenky a ponožky sem dostal jinak standart a to co sem si vybral sám Editováno: 24. Prosinec 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 tak kapitani jeste jednou PF 2013 P.S. ........ pomalu zacnete rikat kdy by sme dali sraza joooooooo a moc se nevozerte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Také já přeji všem krásný rok 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.